ZVEZDA OSVOJILA JESENJU TITULU: Boaći doneo pobedu crveno-belima protiv Zlatibora (VIDEO)

Č. V.

06. 12. 2020. u 15:39 >> 17:53

FUDBALERI Crvene zvezde pobedili su Zlatibor sa 1:0 u Užicu u 17. kolu Superlige Srbije i tako osvojili jesenju titulu.

ЗВЕЗДА ОСВОЈИЛА ЈЕСЕЊУ ТИТУЛУ: Боаћи донео победу црвено-белима против Златибора (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Bili su crveno-beli bolji rival na ovoj utakmici i zasluženo su osvojili nova tri boda. Bio je Dejan Stanković prinuđen da izmeša sastav zbog brojnih problema sa povredama.

Ipak, gostima ni to nije smetalo da upisu novi 15. trijumf u domaćem prvenstvo, a gol odluke postigao je Ričmond Boaći i 18. minutu.

Napadaču iz Gane je to bio drugi uzastopni gol, a ukupno 60. na 100. utakmici za klub iz Beograda.

Izabranici Zorana Njeguša nisu nijednom tokom 90 minuta opasnije zapretili Milanu Borjanu.

Zvezda je ostala prva na tabeli sa 47 bodova, dok je Zlatibor na 17. mestu na tabeli sa 15 bodova.

Sastavi timova:

Zlatibor: Čubraković – Islamović, Jezdimorović, Stamenković, Anđelković – Radović, Krstić – Janjić, Đakovac, Petronijević – Đokić.

Crvena zvezda: Borjan – Eraković, Pankov, Degenek – Gobeljić, Petrović, Nikolić, Spiridonović - Kanga, Radulović - Boaći.

DRUGO POLUVREME: Zlatibor - Zvezda 0:1

90+3. MINUT - Kraj utakmice!

83. MINUT - Velika šansa za Kangu posle greške golmana domaćih koji nije na vreme ispcuao loptu. Pogodio je Gabonca, ali je na kraju uspeo nekako da spreči goste da dupliraju prednost.

82. MINUT - Dobar udarac Njegoša Petrovića iz daljine. Uspeo je Čubraković dobro da reaguje i spreči vezistu crveno-belih da se upiše u strelce.

81. MINUT - Nakon poslednje prilike za goste nema mnogo uzbuđenja. Zvezda znalački čuva prednost, dok Zlatibor pokušava da nađe način da ugrozi Borjana.

70. MINUT - Još jedan pokušaj gostiju. U prilici je bio Aleksa Vukanović. Ipak, njegov udarac glavom je završio pored gola.

65. MINUT - Ređaju se prilike za Falćinelija, ali nikako da postigne gol napadač. Sada mu je Čubraković odlično zaustavio udarac i Zvezda je dobila prvi korner.

53. MINUT - Opet Falćineli u dobroj šansi. Centrirao je Radulović, Italijan je šutirao sa desne strane, ali pravo u čuvara mreže Zlatibora.

49. MINUT - Dobra prilika za goste. Rezervista Dijego Falćineli je šutirao iz dobre pozicije spoljnim delom stopala, no lopta je otišla malo iznad prečke gola koji čuva Čubraković.

46. MINUT - Oba trenera su izvrišla po dve promene na samom početku drugog dela utakmice.

PRVO POLUVREME: Zlatibor - Zvezda 0:1

45+1. MINUT - Velika prilika da Zvezda u finišu prvog dela sa dva gola prednosti ode na odmor. Gobeljić je proigrao Veljka Nikolića, vezista crveno-belih se oslobodio čuvara, ali je golman domaćih u poslednjem trnutku uspeo da reaguje i spreči Nikolića da duplira prednost.

39. MINUT - Još jedan opasan napad crveno-belih. Spiridonović je šutirao sa 16 metara, ali pravo u Čubrakovića, pa promene rezultata nije bilo.

37. MINUT - Oprobao je udarac i Aleksa Vukanović. Ipak, golman domaćih nije morao da reaguje jer je lopta otišla pored gola.

30. MINUT - Priliku je imao i Spiridonović. Probao je da savlada Čubraković sa nekih 17 metara, no golman Zlatibora je bez problema zaustavio taj pokušaj.

18. MINUT - Nije uspeo malopre, ali jeste sada. Ričmond Boaći doveo je Zvezdu do vođstva. Najbolje se snašao u gužvi i nije mu bili teško da iz izlegne pozicije pogodi mrežu rivala.

16. MINUT - Velika prilika za goste. Odlično je glavom šutirao Boaći posle centaršuta Gobeljića, ali je lopta završila na prečki, potom je iz odbitka Radulović šutiriao pored gola.

12. MINUT - Krstić je probao iz slobodnog udarca sa nekih 19 metara, no pogodio je samo živi zid.

8. MINUT - I dalje bez prilika na stadionu u Užicu. Jedino vredno pomena je korner koji je imao domaći tim, ali nakon njega nije bilo opasnosti po Milana Borjana.

3. MINUT  - Bez uzbuđenja na startu utakmice.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri