FOTOGRAFIJE KUĆE U KOJOJ JE SKONČAO MARADONA: Da ste videli gde je Dijego umro i vi biste umrli (VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2020. u 15:21

LEGENDARNI Dijego Armando Maradona preminuo je u sredu, njegova smrt je misterija i iz dana u dan se pojavljuju novi jezivi detalji o njegovog smrti.

ФОТОГРАФИЈЕ КУЋЕ У КОЈОЈ ЈЕ СКОНЧАО МАРАДОНА: Да сте видели где је Дијего умро и ви бисте умрли (ВИДЕО)

Foto arhiva VN

Maradona poslednje dane nije proveo u svojoj kući, to je otkrio Rodolfo Bake, advokat medicinske sestre Dahiane Madrid koja je vodila računa o fudbaleru.

- Nije imao svoju kuću u koju bi mogao da ode nakon izlaska iz bolnice. Tamo gde su ga odveli, nije bilo dobro. U bilo kojoj drugoj kući Dijego bi danas bio živ. Lekari nisu zvali nikog kad mu je otkucaj srca porastao. Odgovorni si Luke i psihijatar. Oni su ga puštali da uzima tablete - rekao je advokat.

Nove mučne informacije o poslednjim danima velikog Maradone otkrila je italijanska "Republika".

- Nadzor je ovde ključna reč jer se čini da su sestre koje su mu dodeljene učinile premalo da bi pomogle Maradoni. U kući nije imao ni pristojan toalet - prenosi italijanska "Republika".

Foto: Todo Notosijas Printskrin

 

Isti list piše da je Maradoni srce radilo na samo 38 posto kapaciteta te da mu se povećalo za dva puta i da njegov visok krvni pritisak nije mogao da se kontroliše samo lekovima.

- Da ste videli gde je Dijego umro i vi biste umrli - izjavila je Maradonina bivša supruga Klaudija Viljafane, a to je potvrdio i Oskar Ružeri, njegov saigrač iz reprezentacije i veliki prijatelj.

A obelodanjene su i fotografije kuće u kojoj je umro Dijego.

Slavni fudbaler je umro u zdanju u Tigreu, delu Buenos Ajresa, i to od srčanog udara, a u kući se oporavljao od operacije glave, koja je obavljena desetak dana ranije.

Iako su mnogi zamišljali vilu, kakva ne bi bila ništa čudno za istinsku legendu fudbala koja se prilično obogatila (štaviše, Maradona uopšte nije umro siromašan, već je ostavio za sobom nestvarno bogatstvo), ispostavilo se da je as skončao u prilično skromnijim uslovima.

Foto: Todo Notosijas Printskrin

 

Naravno, kada neka kuća ima bazen, to odmah odskače od proseka, ali...

Dijego Armando Maradona je poslednje dane svog života, zapravo, proveo u sobi koja je od druge bila ograđena - ormarom.

Uostalom, fotografija, koje je u svojoj Jutjub emisiji prikazao argentinski portal "Todo Noticias", dovoljno svedoče o tome kakvo je bilo to zdanje u kome je čuveni Argentinac preminuo.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)