KUMAN BRANI ARGENTINCA: Mesi zaslužuje više poštovanja

Beta

20. 11. 2020. u 20:56

PRINUĐEN da se izbori sa još jednom teškom situacijom u vezi sa Lionelom Mesijem, trener Barselone Ronald Kuman rekao je danas da Argentinac zaslužuje više poštovanja.

КУМАН БРАНИ АРГЕНТИНЦА: Меси заслужује више поштовања

FOTO: EPA

Kuman je rekao da razume zašto je Mesi bio vidno ljut kada su ga novinari pitali o kritikama koje je na njegov račun izneo bivši agent Antoana Grizmana kada je Argentinac u sredu stigao u Španiju nakon dugog leta.

"Moram da branim Lea, jer ako posle 15 sati u avionu izađete napolje a novinari vas dočekaju sa tim pitanjima... i ja bih bio ljut. Moramo više poštovati ljude poput Mesija. A, prema onome što sam video na terenu, nema problema između Mesija i Grizmana", rekao je Kuman.

Bivši Grizmanov agent je prošle nedelje izjavio da je Mesi kriv za loš status Francuza u timu i naveo da Argentinac "kontroliše sve".

Kada su novinari od Mesija tražili odgovor, on je rekao: "Da budem iskren, pomalo sam umoran od toga što sam uvek dežurni krivac za sve".

Taj odgovor upalio je nove alarme kada je reč o Mesijevoj budućnosti u Barseloni. Mnogi su zabrinuti da je najnovija neprijatna situacija još jedan razlog da Mesi napusti klub.

Obzirom da mu ugovor ističe na kraju sezone, Mesi će u januaru biti slobodan da pregovara s drugim klubovima, a već se spekuliše da bi mogao da dođe u iskušenje da ponovo sarađuje sa bivšim trenerom Pepom Gvardiolom u Mančester sitiju.

Kuman je rekao da je, iako ne oseća da je njegov posao da ubeđuje Mesija da ostane, uveren da će Argentinac produžiti svoj boravak u Barseloni.

"Nadam se da će ostati u Barseloni. Neverovatno je šta je učinio za ovaj klub, ali on je taj koji donosi odluku o svojoj budućnosti", rekao je Kuman.

Barselona će sutra gostovati Atletiko Madridu, jedinom za sada neporaženom timu u ligi. Utakmica se igra sutra od 21.00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju