KUMAN BRANI ARGENTINCA: Mesi zaslužuje više poštovanja

Beta

20. 11. 2020. u 20:56

КУМАН БРАНИ АРГЕНТИНЦА: Меси заслужује више поштовања

FOTO: EPA

PRINUĐEN da se izbori sa još jednom teškom situacijom u vezi sa Lionelom Mesijem, trener Barselone Ronald Kuman rekao je danas da Argentinac zaslužuje više poštovanja.

Kuman je rekao da razume zašto je Mesi bio vidno ljut kada su ga novinari pitali o kritikama koje je na njegov račun izneo bivši agent Antoana Grizmana kada je Argentinac u sredu stigao u Španiju nakon dugog leta.

"Moram da branim Lea, jer ako posle 15 sati u avionu izađete napolje a novinari vas dočekaju sa tim pitanjima... i ja bih bio ljut. Moramo više poštovati ljude poput Mesija. A, prema onome što sam video na terenu, nema problema između Mesija i Grizmana", rekao je Kuman.

Bivši Grizmanov agent je prošle nedelje izjavio da je Mesi kriv za loš status Francuza u timu i naveo da Argentinac "kontroliše sve".

Kada su novinari od Mesija tražili odgovor, on je rekao: "Da budem iskren, pomalo sam umoran od toga što sam uvek dežurni krivac za sve".

Taj odgovor upalio je nove alarme kada je reč o Mesijevoj budućnosti u Barseloni. Mnogi su zabrinuti da je najnovija neprijatna situacija još jedan razlog da Mesi napusti klub.

Obzirom da mu ugovor ističe na kraju sezone, Mesi će u januaru biti slobodan da pregovara s drugim klubovima, a već se spekuliše da bi mogao da dođe u iskušenje da ponovo sarađuje sa bivšim trenerom Pepom Gvardiolom u Mančester sitiju.

Kuman je rekao da je, iako ne oseća da je njegov posao da ubeđuje Mesija da ostane, uveren da će Argentinac produžiti svoj boravak u Barseloni.

"Nadam se da će ostati u Barseloni. Neverovatno je šta je učinio za ovaj klub, ali on je taj koji donosi odluku o svojoj budućnosti", rekao je Kuman.

Barselona će sutra gostovati Atletiko Madridu, jedinom za sada neporaženom timu u ligi. Utakmica se igra sutra od 21.00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)