NAJLUĐI INTERVJU U ISTORIJI SPORTA: Erling Haland nije mogao da veruje šta ga novinar pita (VIDEO)

Novosti online

05. 11. 2020. u 20:50

FUDBALER Dortmunda Erling Haland nakon pobede nad Brižom od 3:0 bio je učesnik jednog od najčudnijih intervjua verovatno u istoriji fudbala!

НАЈЛУЂИ ИНТЕРВЈУ У ИСТОРИЈИ СПОРТА: Ерлинг Халанд није могао да верује шта га новинар пита (ВИДЕО)

FOTO: Tviter/Printskrin

Norveški fudbaler bio je dvostruki strelac za tim iz Dortmunda u pobedi nad Brižom od 3:0, ali utisak je da neće golovi biti ono po čemu će ova utakmica biti zapamćena.

Naime, novinar CBS-a imao je veoma čudna pitanja i konstantacije nakon pobede Borusije u trećem kolu grupne faze Lige šampiona.

- Namestili ste frizuru, ali vam ona nije bila potrebna, jer ste oba gola postigli nogom - na ovaj način je, kako prenosi RTS, započet intervju, dok je Haland samo konstatovao da je to bila “dobra noć i ostvarena su tri važna boda”.

- Bio je ovo vaš šesti gol protiv belgijske ekipe, očigledno vam belgijski fudbal leži - bilo je jedno od pitanja, na šta je Haland opet kratko odgovorio:

- Da, izgleda da je tako protiv belgijskih timova.

Vrhunac neprijatnosti osetio se pri poslednjem pitanju novinara, koje je glasilo: “Da li ćete večeras spavati sami?”, aludirajući na ranije Halandove izjave da će spavati sa loptom koju dobije kada postigne het-trik.

(BLIC)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest