GRUJIĆ DEBITOVAO POBEDOM: Srpski fudbaler doprineo slavlju

Novosti online

28. 10. 2020. u 11:34

U DRUGOM kolu Grupe C Lige šampiona Mančester Siti je kao gost lako došao do pobede u Marseju 3:0, dok je Porto kao domaćin bio bolji od Olimpijakosa 2:0 u meču u kome je za portugalskog šampiona debitovao Marko Grujić.

ГРУЈИЋ ДЕБИТОВАО ПОБЕДОМ: Српски фудбалер допринео слављу

Foto: EPA

Porto je kao domaćin savladao Olimpijakos 2:0. Poveo je već u 11. minutu kad je mladi napadač Fabio Vieira kaznio grešku u odbrani grčkog šampiona. Konačan rezultat pet minuta pre kraja postavio je Seržo Oliveira. 

Za Olimpijakos je od početka igrao Lazar Ranđelović (zamenjen u 70. minutu), dok je, nekadašnji fudbaler Liverpula, Marko Grujić zaigrao za Porto u drugom poluvremenu. To je njegov debi za šampiona Portugala, dok je iskusni Pepe proslavio jubilarni 100. meč u Ligi šampiona.

Srpski reprezentativac ušao je u igru u 70. minutu, a posle meča izrazio je zadovoljstvo zbog pobede i debija.

– Srećan sam, zaslužili smo da pobedimo. Pokazali smo karakter, jer nema lakih rivala u Ligi šampiona. Srećan sam i zbog debija i to pred našim navijačima. Bilo je važno da pobedimo posle poraza u Mančesteru. Mislim da smo igrali dobro i nastavićemo da se u istom ritmu spremamo i za sledeće utakmice - rekao je Grujić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)