POGBA SE OGLASIO O NAVODNOM NEIGRANJU ZA FRANCUSKU: Sve je laž!

Od stalnog dopisnika iz Pariza - Goran Čvorović

26. 10. 2020. u 21:30

POL Pogba (27) će nastaviti da igra za reprezentaciju!

ПОГБА СЕ ОГЛАСИО О НАВОДНОМ НЕИГРАЊУ ЗА ФРАНЦУСКУ: Све је лаж!

FOTO: N. Paraušić

Posle pisanja britanskog tabloida "San" da će fudbaler rodom iz pariskog regiona prestati da igra za nacionalni tim svoje zemlje zbog toga što se navodno ne slaže sa komentarima francuskog predsednika Emanuela Makrona o islamskom terorizmu, odmah se juče oglasio igrač Mančester junateda.

Pogba je na svom tviter-nalogu stavio print fotografije s interneta koja je pratila ovaj tekst, preko koga je velikim crvenim pečatom bilo napisano da je reč o "neprihvatljivoj lažnoj vesti".

Prilikom odavanja počasti profesoru Samjielu Patiju kome je terorista odrubio glavu jer je đacima na času pokazivao karikature sa prorokom Muhamedom, Emanuel Makron je poručio da Francuska neće odustati od karikatura i crteža što se, prema pisanju "Sana", koji se pozvao na "više medija sa Srednjeg istoka", nije dopalo Pogbi.

Društvene mreže su se usijale. Neki su se obradovali ovoj Pogbinoj "odluci", drugi su se pitali koliko su izvori "Sana" sigurni. Ubrzo je je stigla Pogbina poruka da je njegova odluka da se povuče iz reprezentacije - "fejk njuz".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna