HEROJ SRBIJE: Dva gola na ovakvoj utakmici, ne mogu da dođem sebi!

Tanjug

09. 10. 2020. u 00:33

FUDBALER Srbije Sergej Milinković Savić posle pobede protiv Norveške u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo, rekao je da još pod utiskom zbog dva gola na meču u Oslu.

ХЕРОЈ СРБИЈЕ: Два гола на оваквој утакмици, не могу да дођем себи!

Foto: EPA-EFE/Fredrik Varfjell

Izabranici Ljubiše Tumbakovića pobedili su domaći tim 2:1 posle produžetaka, a dvostruki strelac bio je igrač Lacija.

"I dalje ne mogu da dođem sebi, jer sam postigao dva gola na ovako važnoj utakmici", rekao je Milinković-Savić posle meča.

Drugi gol je bio pravo remek-delo, pošto je golmana Norveške savladao lob udarcem posle akcije Darka Lazovića i Dušana Tadića.

"Svaki igrač na mom mestu bi isto uradio, želeo bi da postigne gol u toj situaciji", rekao je SMS, koji je u igru ušao u 80.minutu, a već 60 sekundi kasnije se upisao u listu strelaca.

"To je bila selektorova taktika i ispalo je se sve kako treba. Vraćamo se za Srbiju srecni i zadovoljni", rekao je Milinković – Savić.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?