Vikend u znaku Lige nacija - Dva vrhunska derbija i neverovatno dobre kvote

Promo

09. 10. 2020. u 14:00

U okviru Lige nacija, ovog vikenda, igra se čak 54 reprezentativna meča

Викенд у знаку Лиге нација - Два врхунска дербија и невероватно добре квоте

Foto: Arhiva

Nova sezona u pet najjačih liga Evrope je startovala jako, pa je trenutak savršen za kratak predah i “opuštanje” uz mečeve reprezentacija.

Ovog vikenda, na oduševljenje svih ljubitelja fudbala, nastavlja se takmičenje u Ligi nacija, a svoje mečeve odigraće i reprezentacija Srbije.

Tim povodom, za sve ljubitelje klađenja imamo sjajnu vest – klikom OVDE odmah preuzmi 1.000 RSD za brdo dobitnih tiketa, online i UŽIVO klađenje bez ikakvih uslova!

“Orlove” već u nedelju čeka duel sa reprezentacijom Mađarske, a tri dana kasnije i sa reprezentacijom Turske.

Čini se da je naš tim izvukao pouku iz prve dve utakmice Lige nacija u ovoj sezoni, zbog čega je Tumbaković i napravio dopune u spisku fudbalera za predstojeće duele.

Tako se na spisku odabranih nalazi i povratnik u reprezentaciju, Luka Milivojević. Prisutni su i debitant Mihailo Ristić, ali i Miloš Veljković, a tu su i Saša Zđelar (Partizan), Aleksandar Katai (Crvena zvezda) i Nikola Maraš (Almerija).

Izgleda da su ove izmene već promenile igru “Orlova” na bolje, pa su sinoć ostvarili veoma važnu pobedu u meču sa Norvežanima i sada su na korak od plasmana na EURO 2021.

Iako je vikend apsolutno u fokusu na našu reprezentaciju, treba napomenuti da se u okviru Lige nacija igra čak 54 reprezentativna meča!

Kompletnu ponudu možete pogledati na ovom linku, a u nastavku vam izdvajamo mečeve koji će najviše biti u centru pažnje.

Naravno, pored utakmice koju igra naša reprezentacija, zanimljiv okršaj vodiće Engleska i Belgija, kao i Francuska i Portugal.

Sukob selekcija, koje u svojim redovima imaju i najpoznatija imena evropskog, ali i svetskog fudbala – garancija je za kvalitetan i vrhunski fudbal, što svakako potvrđuju i rezultati.

Naime, niko od pomenutih reprezentacija nema poraz u dosadašnjem toku takmičenja.

U posebno dobroj formi je Francuska, koja je pre samo četiri dana u prijateljskom meču ubedljivo savladala Ukrajinu (7:1), dok je prethodno u Ligi nacija poraz nanela Hrvatskoj (4:2).

Uz Ligu nacija, vredna pomena je i završnica Rolan Garosa – veliko finale odigraće se u nedelju.

Dakle, sport za vikend neće manjkati, a najbolju ponudu za klađenje uz najjače kvote i bonuse možeš pronaći ovde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave