FUDBALERI PARTIZANA NA "DEČJOJ NEDELJI": Sport vam donosi mnogo toga lepog, ali su neuspesi sastavni deo!

Novosti online

06. 10. 2020. u 15:10

U utorak 06. oktobra u sportskom balonu u ulici Braće Jerković 119 koji pripada Centru za zastitu odojčadi dece i omladine,

ФУДБАЛЕРИ ПАРТИЗАНА НА ДЕЧЈОЈ НЕДЕЉИ: Спорт вам доноси много тога лепог, али су неуспеси саставни део!

FOTO: FK Partizan

Organizacija Dečje Srce u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja organizovala je manifestaciju DECA I SPORT u okviru Dečije nedelje.

Fudbaleri Partizana Aleksandar Miljković i Slobodan Urošević doneli su poklone iz crno-belog butika, kao podstrek mališanima da se pored sporta angažuju i na polju obrazovanja.

Pored izlaganja ministra za rad, zapošljavanje, borilačka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zorana Đorđevića, okupljenim mališanima se obratio i prvotimac Partizana Aleksandar Miljković rečima:

‘Hvala vam što sam danas imao priliku da se družim sa vama! Puno mi je srce kada kao prvotimac Partizana svoji primerom mogu da vas podstaknem da se bavite sportom i ujedno školujete. Sport vam donosi mnogo toga lepog, ali su i neuspesi njegov sastavni deo. Zato budite hrabri i borite se", poručio je mališanima Miljković.

Dečijoj nedelji, prisustvovali su i Dejana Bačkov, šampionka sveta u paratekvondu, paraatletičari Željko Dimitrijević koji je 95% slep i koji se takmiči u disciplini bacanje koplja i Miloš Grlica koji je u kolicima, a njegova disciplina je bacanje čunja. kao i omladinci Crvene Zvezde Nikola Pantić i Andrej Đurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju