SUPERLIGA: Zvezda dočekuje Napredak, Partizan gostuje Metalcu

Novosti online

02. 10. 2020. u 10:35

UTAKMICAMA desetog kola ovog vikenda se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije - Crvena zvezda će dočekati Napredak, dok će Partizan gostovati Metalcu.

СУПЕРЛИГА: Звезда дочекује Напредак, Партизан гостује Металцу

Foto: Ilustracija

Prvi meč desetog kola igra se danas od 19.00 na Čairu kada će domaći Radnički dočekati ekipu Mladosti.

Biće to duel dve ekipe sa istim učinkom i ubedljivim porazima u prethodnom kolu. Radnički je izgubio od Voždovca sa 5:0, a Mladost od Zvezde sa 4:0, a oba tima posle devet odigranih mečeva imaju po 16 bodova.

U subotu od 16.00 na programu su četiri utakmice - Novi Pazar će dočekati trećeplasiranu Vojvodinu, u Subotici će snage odmeriti trenutno četvrta i peta ekipa šampionata, Čukarički i Spartak, poslednjeplasirana Mačva će dočekati Voždovac, dok će Bačka ugostiti Javor.

Subotnji program od 18.00 u Gornjem Milanovcu zatvoriće fudbaleri Metalca i Partizana. Metalac je od početka sezone upisao po tri pobede, remija i poraza i sa 12 bodova trenutno zauzima 12. mesto na tabeli. Na drugoj strani, crno-beli su upisali sedam pobeda, uz dva poraza, pa su sa 21 bodom drugi na tabeli domaćeg šampionata.

U nedelju od 16.00 igraće se tri utakmice, a sastaju se Rad – Inđija, Zlatibor – Radnik i Proleter – TSC.

Poslednji meč 10. kola igra se u nedelju od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić" gde će domaća Crvena zvezda dočekati kruševački Napredak.

Crveno-beli u ovaj meč ulaze posle trijumfa nad Araratom i plasmana u grupnu fazu Lige Evrope i sigurno će želeti da nastave seriju pobeda. Zvezda je do sada ostvarila maksimalan učinak, ima 27 bodova i lider je šampionata.

Na drugoj strani, Napredak je u lošoj formi, upisao je samo jedan trijumf i trenutno je pretposlednji tim na tabeli sa samo pet osvojenih bodova.

Parovi 10. kola Super lige Srbije:

Danas:

Radnički Niš - Mladost (19:00)

Subota:

Bačka - Javor (16.00)

Mačva - Voždovac (16.00)

Novi Pazar - Vojvodina (16.00)

Spartak - Čukarički (16.00)

Metalac - Partizan (18.00)

Nedelja:

Proleter - TSC (16.00)

Rad - Inđija (16.00)

Zlatibor - Radnik (16.00)

Crvena zvezda - Napredak (18.00)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBIJA ZAVRŠAVA EVROPSKU SEZONU NA 19. MESTU: Od narednog leta četiri predstavnika