PARTIZAN NAGRAĐUJE NAJVERNIJE: Od četvrtka kreće prodaja sezonskih ulaznica

Novosti online

30. 09. 2020. u 17:51

ПАРТИЗАН НАГРАЂУЈЕ НАЈВЕРНИЈЕ: Од четвртка креће продаја сезонских улазница

FOTO: FK Partizan

FUDBALSKI klub Partizan od četvrtka 01.10.2020. počinje sa prodajom sezonskih ulaznica (2020/2021) posredstvom Ticketline-a.

I pored uvedenih, restriktivnih mera, zbog pandemije KOVID-19, koje između ostalog ne dozvoljavaju prisustvo publike na sportskim događajima ali zbog pokazanog interesovanja i želje da nastave tradiciju kupovine godišnjih karata i da kupovinom istih pomognu klubu i pokažu lojalnost, uprava FK Partizan je odlučila da izađe u susret svojim najvernijim navijačima.

U vezi sa tim, cene sezonskih ulaznica će u periodu 1-10. oktobra biti promotivne.

U ovom periodu sezonske ulaznice mogu kupiti isključivo vlasnici prošlogodišnjih sezonskih karata za koje će biti sačuvana njihova mesta iz prethodne sezone.

Klub je odlučio da vlasnici sezonskih ulaznica iz prethodne takmičarske godine imaju pravo popusta i na dodatni broj ulaznica.

U skladu sa zakonom o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama Republike Srbije jedno lice može kupiti maksimalno četiri ulaznice.

Cene sezoskih ulaznica za tribine sa popustom 1-10. oktobra:

- Jug – 1.500 RSD

- Istok/Zapad bok – 3.500 RSD
- Istok/Zapad centar – 4.000 RSD

Cene sezonskih ulaznica za mesto u ložama sa popustom 1-10. oktobra:

- Loža Istok – 40.000 RSD

- Loža Zapad centar – 56.000 RSD
- Loža Zapad bok – 48.000 RSD

Nakon promotivnog perioda sezonske ulaznice mogu kupiti svi a redovne cene sezonskih ulaznica će biti:

- Jug – 2.000 RSD

- Istok/Zapad bok – 4.000 RSD
- Istok/Zapad centar – 5.000 RSD

Cene loža:

- Loža Istok– 50.000

- Loža Zapad centar – 70.000
- Loža Zapad bok – 60.000

FOTO: FK Partizan

Sezonske ulaznice sa popustom se mogu kupiti i nakon isteka promotivnog perioda (1-10. 10) s tim da vlasnicima sezonskih ulaznica ne možemo garantovati za njihovo mesto sa prošlogodišnje sezonske ulaznice.

Pravo na korisćenje popusta imaju svi dosadašnji korisnici sezonskih propusnica, studenti, srednjoškolci i naše lepe navijačice. Sezonske ulaznice će se prodavati na prodajnom mestu Ticketline-a na Novom Begoradu (Milutina Milankovića 1, local 46, iza Medi Group bolnice) u radnom vremenu od ponedeljka do petka od 10 do 18 časova. Moguća je i dostava na kućnu adresu širom Srbije, kao i uplate na račun Ticketline-a.

Sve informacije za kupovinu sezonskih ulaznica isključivo na telefone +381 11 20 30 570 i +381 11 20 30 190 i www.ticketline.rs. Od ove godine, sezonske ulaznice prodavaće se i u Crno- belom butiku na stadionu (ulaz sa severne strane stadiona) od 10h-17h. Takođe, za sve one koji kupe sezonsku ulaznicu omogućen je i popust u Crno-belom butiku na stadionu od 10% do kraja godine.

U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, ulaznice se kupuju uz lični dokument sa fotografijom, a maksimalan broj ulaznica koje jedno lice može kupiti je četiri.

Ukoliko dođe do postepene redukcije preventivnih mera i mogućnosti prisustva publike na fudbalskim mečevima sezonska ulaznica će važiti za sve mečeve Ling Long Super ligi Srbije.

Takođe, ukoliko broj gledalaca na mečevima bude ograničen, vlasnici sezonskih ulaznica će imati prioritet prilikom ulaska na stadion. Napominjemo da FK Partizan neće vršiti refundaciju novca na kraju sezone, jer trajanje mera koje se odnose na pandemiju Covid 19, zavise od odluka Vlade Republike Srbije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)