NA JAVOR SA ZLATIBORA: Fudbaleri Vojvodine u četvrtak putuju na planinsku lepoticu

S.B.

08. 09. 2020. u 16:34

FUDBALERI Vojvodine u četvrtak, 10. septembra, putuju na mini-pripreme na Zlatibor, odakle će u nedelju na megdan Javoru u Ivanjici.

НА ЈАВОР СА ЗЛАТИБОРА: Фудбалери Војводине у четвртак путују на планинску лепотицу

FOTO: J. Grlić

Novosađani će danas, prvi put u toku prvenstvene pauze zbog obaveza reprezentacije Srbije, biti kompletni na treningu. U tim se vraćaju štoper Siniša Saničanin, uzdanica odbrane reprzentacije BiH, „orlići“, Mladen Devetak i Mirko Topić kao i reprezentativac Srbije U-19, Dejan Zukić.

- Dobro nam je došla pauza posle sjajnog starta i gustog rasporeda - kaže Slavko Bralić, štoper Novosađana, Splićanin koji ovog leta nije sišao do Jadrana.

- Situacija sa virusom korona je složena i nisam hteo ništa da rizikujem, posebno ne neki karantin u odlasku ili povratku. Sve vreme sam bio u Novom Sadu i najvažnije je da smo uhvatili ritam koji nam odgovara.

Boravak i treninzi na srpskoj planinskoj lepotici, kako Bralić potvrđuje, poslužiće timu sa „Karađorđa“ za još bolju pripremu za utakmicu sa Ivanjičanima.

- Dobro igramo, pobeđujemo, pokazujemo da imamo kvalitet i na nama je da nastavimo. U pauzi smo odigrali kontrolni duel sa Voždovcem a na Zlatiboru ćemo biti bliže borbi za bodove sa Javorom. Važno je da smo svi na okupu, bez povreda i da imamo širok izbor igrača koji doprinosi da su svki meč ulazimo sa željom da pobedimo - zaključio je Bralić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri