NAPADAČ NIŠLIJA U KINI - MIHAJLOVIĆ: Radnički mi je oživeo karijeru

Novosti online

03. 09. 2020. u 13:48 >> 13:51

DOSKORAŠNjI fudbaler Radničkog Stefan Mihajlović uspešno je realizovao transfer u kineski klub Guižou Hengfeng.

НАПАДАЧ НИШЛИЈА У КИНИ - МИХАЈЛОВИЋ: Раднички ми је оживео каријеру

FOTO: FK Radnički

Nakon jedne sezone provedene na Čairu ovaj napadač pronašao je inostrani angažman u sve atraktivnijoj kineskoj ligi.

U dresu Radničkog imao je izuzetno uspešnu godinu. Postigao je 16 golova, bio je u vrhu liste strelaca u Superligi Srbije, a sada ima priliku da se oproba i pokaže u Kini. Sa novim klubom potpisao je dvogodišnji ugovor.

Stefan Mihajlović je po potpisivanju ugovora sa svojim novim timom naglasio koliko mu je Radnički pomogao da oživi karijeru.

"Nakon odlaska iz Niša želim da istaknem da sam veoma srećan i zahvalan zbog protekle sezone provedene u Radničkom. U tom klubu su me svi fenomenalno primili i dali mi pravu šansu da se pokažem. U Niš sam došao posle veoma teške povrede, preloma noge i ne baš uspešne sezone provedene u Radu. Prvi čovek kluba Ivica Tončev  prepoznao je moj potencijal i video da mogu biti pojačanje za Radnički, a ja sam svojim pristupom i igrama to i pokazao. Ukazanu priliku sam iskoristio na obostrano zadovoljstvo. Ovom prilikom želim da se zahvalim na toj prilici i poverenju upravi Radničkog na čelu sa gospodinom Tončevom", rekao je Mihajlović.

Rođeni Beograđanin je istakao da je Radnički najorganizovaniji klub u kome je igrao, istakavši da bi se veoma rado ponovo vratio na Čair. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave