STANKOVIĆ O OMONIJI I 3. KOLU KVALIFIKACIJA: Nema lakih protivnika i bolje bi bilo da smo domaćini

Novosti online

31. 08. 2020. u 12:57

FUDBALERI Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraju na Kipru protiv Omonije.

СТАНКОВИЋ О ОМОНИЈИ И 3. КОЛУ КВАЛИФИКАЦИЈА: Нема лаких противника и боље би било да смо домаћини

foto: FK Crvena zvezda

Posle žreba u Nionu trener crveno-belog tima Dejan Stanković je suzdržan i bez obzira što mnogi misle da je sreća što je izbegnut najjači rival on ne želi da podceni Omoniju.


- Nema lakih protivnika u Ligi šampiona. Rekao sam to i nakon što smo izvukli Evropu i Tiranu, a to mislim i sada. Omonija je dobar tim, šampioni su Kipra, imaju mnoštvo kvaliteta, ali ima još vremena do te utakmice - oprezan je Stanković koji je dao izjave za klupski sajt.

Sada je pred fudbalerima Crvene zvezde mini odmor od utakmica, jer je po kalendaru na programu nastup reprezentacija. Međutim, crveno-beli će te dane provesti kao na pripremama jer ih čeka gust raspored.

- Nas očekuju mini-pripreme, pa i susret sa Čukaričkim. Ne možemo da ne razmišljamo o rivalu u Ligi šampiona, ali trudimo se da stvari idu svojim tokom i da uvek budemo fokusirani na prvu sledeću utakmicu - rekao je Stanković.

Na Kipar se putuje sredinom septembra, a na teren se istrčava 15. ili 16. septembra.

- Bolje bi bilo da smo domaćini, ali žrebom je odlučeno drugačije. U svakom slučaju, to će biti otežavajuća okolnost za nas, ali opet kažem, potrudićemo se da ovaj period iskoristimo što bolje i da što spremniji dočekamo odmeravanje snaga sa kiparskim prvakom - zaključio je Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)