ROCKOV U MAĐARSKOM FEHERVARU: Vojvodina ostaje u srcu

Tanjug

18. 07. 2020. u 11:47

DOSADAŠNjI golman Vojvodine Emil Rockov (25), potpisao je četvorogodišnji ugovor sa mađarskom ekipom Fehervar, nekadašnjim Videotonom, saopšteno je na sajtu kluba.

РОЦКОВ У МАЂАРСКОМ ФЕХЕРВАРУ: Војводина остаје у срцу

Foto: FK Vojvodina

Rockov je od 2006. godine bio član Vojvodine, u kojoj je prošao sve selekcije kluba i išao putem od pozajmica u Proleteru i Slogi iz Temerina, pa sve do dresa reprezentacije Srbije, pošto je prošle godine branio na prijateljskom meču protiv Paragvaja u Kruševcu.


Dve sezone je proglašavan za najboljeg igrača Vojvodine (2018, 2019), za koju je ukupno branio na 127 zvaničnih utakmica.

Poslednji put, to se dogodilo u finalu Kupa Srbije, kada je u borbi za trofej pobeđen Partizan nakon penala, a Rockov bio jedan od najboljih igrača na tom meču.

"U Vojvodini sam proveo 14 godina i slobodno mogu reći da je ona postala i kasnije odredila moj život, toliko da je bukvalno nosim istetoviranu po ožiljcima na sebi. Sigurno je da u meni izaziva ogromne emocije i da će mi mnogo nedostajati, baš kao i navijači, koji su prema meni bili zaista divni", istakao je Rockov.

Sa druge strane, ističe da je sada bilo pravo vreme za novi korak u karijeri.

"Posle trofeja koji smo osvojili prošle sezone, sada odlazim mnogo smirenije nego što bi to bilo da sam otišao u nekom prethodnom periodu. Naravno, Vojvodina će uvek ostati u mom srcu, a znam i da ću uvek imati gde da se vratim", rekao je Rockov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati