KATAI SE VRATIO KUĆI: Fenomenalan je osećaj ponovo obući Zvezdin dres

Beta

16. 07. 2020. u 22:50

FUDBALER Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je danas da je fenomenalan osećaj ponovo obući crveno-beli dres i istakao da je siguran da će igra šampiona Srbije po završetku priprema biti "znatno bolja".

КАТАИ СЕ ВРАТИО КУЋИ: Феноменалан је осећај поново обући Звездин дрес

Foto: FK Crvena zvezda

"Fenomenalan je osećaj ponovo obući Zvezdin dres. Iako je pripremna utakmica, naporno smo radili prethodnih dana. Prelepo je bilo ponovo igrati za Crvenu zvezdu. Pripreme su u toku, noge su teške, pored toga teren nije bio idealan, ali to ne sme da bude izgovor. Siguran sam da će naša igra po završetku priprema izgledati znatno bolje", rekao je Katai, prenosi klub.

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas IMT sa 2:0, u prvoj pripremnoj utakmici za novu sezonu.

"Sjajno radimo na pripremama, svaki igrač ulaže maksimalan napor da se pokaže, međutim na treneru je da priča o našem zalaganju. Pripreme su za desetku, za sada sve prolazi u najboljem redu", rekao je Katai.

On je istakao da mu je "drago što mladi igrači pokazuju kvalitet".

"Trudimo se da im pomognemo kako savetima, tako i samom podrškom nas starijih igrača. Sjajni su momci i siguran sam da ih očekuje blistava karijera", rekao je Katai.

"Podrška je uzajamna, usled cele situacije sa korona virusom jedni druge bodrimo što je i najbitnije za atmosferu u jednom timu. Okrećemo se nastavku priprema i sa nestrpljenjem iščekujemo početak sezone u kojoj ćemo pokušati da ostvarimo velike uspehe", rekao je Katai.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (2)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?