Zvezda dovela prvo pojačanje: Stigao Spiridonović

G. K.

23. 06. 2020. u 18:25

NIJE se pošteno još ni proslavila nova titula državnog prvaka, a čelnici Crvene zvezde uveliko rade na planovima za sledeću sezonu. A, prvi član crveno-bele porodice danas je postao Srđan Spiridonović (26), austrijski fudbaler srpskih korena.

Звезда довела прво појачање: Стигао Спиридоновић

Foto: FK Crvena zvezda

Momak rođen u Beču, koji se najbolje snalazi na poziciji levog krila, potpisao je vernost klubu iz Ljutice Bogdana na tri godine.


- Čast mi je što sam stigao u najveći klub na Balkanu. Ponosan sam i privilegovan zbog činjenice da Dejan Stanković ima poverenje u mene. Daću sve od sebe da to opravdam na terenu. Ja sam ponosan Srbin i biće sjajno igrati kod kuće - naglasio je Spiridonović.


Nezvanično se saznaje da je Crvena zvezda za potpis brzonogog ofanzivca "iskeširala" 250.000 evra njegovom dosadašnjem klubu - poljskom Pogonu. Sportski direktor Mitar Mrkela ne krije da je Spiridonović bio dugogodišnja želja crveno-belih.


- Zadovoljan sam potpisom Spiridonovića. On je jedan od igrača koje smo usaglasili sa stručnim štabom. Pratili smo ga od prošle godine. Veoma sam zadovoljan što smo u ovom prelaznom roku uspeli da realizujemo taj transfer. Verujem da će Spiridonović biti dobro pojačanje - poručuje Mrkela.


Spiridonović je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Austriju, Admiru, italijanske niželigaše Vičencu i Mesinu, grčki Panionios i poljski Pogon, za koji je ove sezone postigao šest golova na 23 utakmice. Takođe je i četiri puta oblačio dres omladinske reprezentacije Austrije.


SEZONSKE ZA HEROJE
ZVEZDA je još tokom vanrednog stanja pokrenula akciju poklanjanja sezonskih ulaznica za novu sezonu svom zainteresovanom osoblju iz kovid-bolnica koji se danonoćno bori za život naših sugrađana.
- Svi zaposleni u kovid-bolnicama kojima je crveno-bela boja u srcu još imaju vremena da obezbede poklon koji smo pripremili za njih. Heroji mogu da se prijavite preko svoje bolnice Ministarstvu zdravlja, koje će sve zahteve proslediti našem klubu - navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)