NEMA MILOSTI: Kapiten Milana ekspresno kažnjen zbog tuče na meču sa Interom

Novosti online

23. 04. 2024. u 16:56

KAPITEN fudbalera Milana Davide Kalabrija suspendovan je danas na dve utakmice zbog direktnog crvenog kartona koji je dobio u derbiju italijanskog fudbalskog prvenstva protiv Intera. Kako su preneli italijanski mediji, disciplinski sudija Serije A odredio je kazne za igrače koji su isključeni sinoć u završnici utakmice Milana i Intera u 33. kolu Serije A, posle koje je Inter osvojio šampionsku titulu.

НЕМА МИЛОСТИ: Капитен Милана експресно кажњен због туче на мечу са Интером

Screenshot: BeIn

Kalabrija je isključen u petom minutu nadoknade vremena pošto je udario u lice protivničkog igrača Davidea Fratezija i dobio je suspenziju od dve utakmice.

U četvrtom minutu nadoknade došlo je do koškanja između igrača Milana Tea Ernandesa i fudbalera Intera Denzela Dumfrisa nakon čega su obojica dobili po crveni karton. Oni su suspendovani na po jednu utakmicu.

Disciplinski sudija naveo je da su jedan drugog hvatali za vrat, pa ih je kaznio i sa po 10.000 evra.

Inter je sinoć kao gost pobedio Milan 2:1 i osvojio 20. šampionsku titulu, pošto ima 17 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Milan, pet kola pre kraja Serije A.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)