POZIV LESKOVČANIMA DA PODRŽE NAŠE FUDBALERKE: Duel ženskih reprezentacija Srbije i Škotske

I. M.

05. 04. 2024. u 12:36

Večeras će na novom stadionu „Dubočica“ u Leskovcu biti odigrana utakmica između ženskih fudbalskih reprezentacija Srbije i Škotske, a Leskovčanima je upućen poziv da podrže naše fudbalerke.

ПОЗИВ ЛЕСКОВЧАНИМА ДА ПОДРЖЕ НАШЕ ФУДБАЛЕРКЕ: Дуел женских репрезентација Србије и Шкотске

foto: GU Leskovac

Prva utakmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo počinje u 18 časova. Ulaz na stadion je besplatan, a podela karata počela je jutros na biletari stadiona.

Selektor Srbije Dragiša Zečević je kazao da našu reprezentaciju očekuje veoma važan duel.

- Ekipa protiv koje igramo je učestvovala na evropskom i svetskom prvenstvu u Francuskoj i Holandiji. Radi se o jednom snažnom timu čije mnoge igračice igraju u Premijer ligi Engleske. Naše devojke imaju dobre i zapažene rezultate i idemo na pobedu – rekao je Zečević, dok su gosti iz Fudbalskog saveza Srbije(FSS) ocenili da imaju odlične uslove na stadionu u Leskovcu.

Naša reprezenatcija je juče imala trening pred start kvalifikacija za prvenstvo Evrope u Švajcarskoj, naredne godine. Njihov poslednji trening, pred važan duel, ispratio je i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On im je poželeo dobrodošlicu u grad na Veternici i mnogo sreće, dok mu je potpredsednica FSS Sandra Sremčević uručila dres naše reprezentacije sa potpisima svih fudbalerki.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti