NISAM VAŽAN JA, VEĆ CEO TIM: Srbin nahvalio saigrače u crno-belom

N. I.

03. 04. 2024. u 14:04

SUSPENZIJA zbog crvenog kartona u Seriji A i povreda leđa bili su glavni "protivnici" Dušana Vlahovića u poslednje vreme. Nedaće su iza reprezentativca Srbije, pa je centarfor Juventusa bio jedan od glavnih junaka pobede crno-belih u prvom meču polufinala Kupa Italije protiv Lacija (2:0).

НИСАМ ВАЖАН ЈА, ВЕЋ ЦЕО ТИМ: Србин нахвалио саиграче у црно-белом

Foto: Profimedia

Domaćin je u Torinu slavio golovima Federika Kjeze u 50. i Vlahovića u 64. minutu. Upitan, da prokomentariše svoju igru i gol po povratku na teren i konačno dobru formu, Vlahović je bio donekle skroman;

- Baš me briga koliko ću golova postići, kome ću asistirati. Važno je da pobeđujemo, jer to znači da ćemo zajedno slaviti. Kada pobedimo, svi smo dobri. Veoma sam srećan.

Priznao je srpski reprezentativac kako je izgledala priprema za duel sa Lacijom, sa kojim sledi i revanš u Rimu.

- Prolazili smo kroz zaista težak period, tako da smo morali da budemo najbolji u ovoj utakmici. Bilo je teško, a čeka nas još jedan težak duel u revanšu. Ovo je bilo samo jedno poluvreme. Želim da čestitam saigračima i da se zahvalim navijačima koji su došli da nas bodre. Takođe, čestitam treneru na pripremi utakmice, jer smo bili odlični - dodao je Vlahović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?