"BAŠ ME BRIGA..." Dušan Vlahović pocepao Lacio, pa začepio usta celoj Italiji

Novosti online

03. 04. 2024. u 09:33

Fudbaleri Juventusa su u prvom meču polufinala Kupa Italije protiv Lacija slavili sa 2:0, a strelac drugog pogotka bio je naš Dušan Vlahović.

БАШ МЕ БРИГА... Душан Влаховић поцепао Лацио, па зачепио уста целој Италији

Foto: Profimedia

Juventus je u agoniji, ozbiljnoj krizi, na devet poslednjih utakmica u Seriji A ima samo jednu pobedu, ispao je iz trke za Skudeto, ali je sunce ogrejalo "staru damu" u igri za trofej u Kupu Italije.

Na revanš u Rim Juventus će otputovati sa kapitalom od dva gola, koji su obezbedili Federiko Kjeza i Dušan Vlahović. Srpski napadač je zalečio povredu leđa i sad Juve može da odahne. Srbin je posle pobede poslao svima jasnu poruku, ne zanima ga lična statistika.

- Baš me briga koliko ću golova postići, kome ću asistirati... Važno je da pobeđujemo, jer to znači da ćemo zajedno slaviti. Kada pobedimo, svi smo dobri. Veoma sam srećan -  rekao je Dušan Vlahović i nastavio:

- Prolazili smo kroz zaista težak period, tako da smo morali da budemo najbolji u ovoj utakmici. Bilo je teško, a čeka nas još jedan težak meč u revanšu. Ovo je bilo samo jedno poluvreme.

Iz vizure srpskog napadača sve je bilo onako kako treba da bude. Od postavke do podrške sa tribina.

- Želim da čestitam saigračima i da se zahvalim navijačima koji su došli da nas bodre. Takođe, čestitam treneru na pripremi utakmice. Danas smo odigrali odličnu utakmicu, moramo da nastavimo ovako.

Pobeda protiv Lacija je bitna za bjankonere, no neće mnogo značiti ukoliko u Rimu ne bude overen plasman u finale i pre toga upisana pobeda u šampionatu, koliko već za vikend u duelu sa Fjorentinom.

- Igrali smo protiv veoma jakog tima, koji ima dobrog trenera. Mnogo su se promenili, nije nam bilo lako. Sve je bilo mnogo lakše nakon što smo izašli iz ćorsokaka, ali sada moramo da pobedimo u Seriji A. Moramo i u njoj da pobeđujemo, ona nam je takođe veoma važna - završio je Dušan Vlahović.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave