BUDI POBEDNIK, NAVIJAJ ZA VOŠU: Sportsko društvo Vojvodina i kompanija Mozzart potpisali ugovor o saradnji

Promo

29. 03. 2024. u 22:00

Sportsko društvo Vojvodina dobilo je generalnog sponzora – kompaniju Mozzart. Ugovor, kojim je najavljena saradnja, u vrednosti od 1.000.000 evra u prostorijama OK Vojvodina u Novom Sadu potpisali su Dragoljub Zbiljić, predsednik SD Vojvodina, i Slobodan Prodanović, generalni direktor Mozzarta.

БУДИ ПОБЕДНИК, НАВИЈАЈ ЗА ВОШУ: Спортско друштво Војводина и компанија Моззарт потписали уговор о сарадњи

FOTO: Solutime produkcija

- Hvala kompaniji Mozzart koja pojedinačno sarađuje sa svim klubovima, a sada smo potpisivanjem ovog ugovora objedinili saradnju. Ugovor predstavlja ozbiljan temelj, možemo da razvijamo školice sporta, a uz sredstva koja dobijamo možemo da sanjamo velike snove i zajedno nastavimo da donosimo pehare i trofeje u Novi Sad - istakao je Dragoljub Zbiljić, predsednik SD Vojvodina.

FOTO: Soultime produkcija

Generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović dodao je da kompanija godinama sarađuje sa pojedinačnim klubovima, kao i da će objedinjena saradnja biti proširena kroz društvenu odgovornost. U planu je pokretanja novog ciklusa besplatnih škola sporta, projekta koji se pokazao izuzetno uspešnim 2021. godine, pogotovo na teritoriji Vojvodine, ali i brojne ekološke inicijative i pružanje podrške osnaživanju žena. 

- Fondacija je osnovana prošle godine, i time smo potvrdili naše generalno opredeljenje da deo profita ulažemo u društvenu zajednicu. Dobra saradnja sa lokalnim vlastima potvrđena je na brojim projektima i trudimo se da pomognemo gde god možemo. Mnogi događaji, među kojima je i OCR trka Invictus, sada su već postali tradicionalni u Novom Sadu, u istom gradu otvorili smo i brojne terene u okviru akcije Sto terena za jednu igru, koja je završena prošle godine. Sada nastavljamo otvaranjem terena za mali fudbal i nadamo se da ćemo sa kabinetom gradonačelnika naći još lokacija da deci omogućimo bolje uslove da se bave sportom - istakao je Borjan Popović, upravitelj Fondacije Mozzart.

U okviru Sportskog društva Vojvodina su mnogi klubovi koji godinama unazad beleže uspehe na sportskoj sceni. Prošla sezona je za Rukometni klub Vojvodina bila istorijska i najuspešnija, osvojena je tripla kruna, dok su u prvom delu ove sezone uspeli da izbore plasman u Top 16 fazu Lige Evrope. Uspehe beleže i KK Vojvodina, OK Vojvodina, kao i FK Vojvodina, jedan od najstarijih u zemlji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!