SJAJNE VESTI ZA "ORLOVE": Na teren se posle dva meseca vraća sjajan igrač

N. I.

11. 03. 2024. u 13:50

KAO grom iz vedra neba je Nemanju Gudelja, navijače Sevilje, trenera ovog kluba, selekciju Srbije i Dragana Stojkovića "udarila" loša vest od 9. januara ove godine. Nemanja Gudelj je na meču španske lige protiv Atletik Bilbaoa povredio meniskus kolena i hitno je operisan.

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА ОРЛОВЕ: На терен се после два месеца враћа сјајан играч

FOTO: FSS

Osim hitne operacije i prve prognoze da mu predstoji duža pauza, Gudelja i selektora Srbije zabrinula je i mogućnost da sjani univerzalac iz odbrane i veznog reda propusti i predstojeće Prvebstvo Evrope u Nemačkoj u junu ove godine.

Ipak, sjajne vesti su stigle iz Španije pošto se Gudelj, po svemu sudeći, potpuno oporavio od povrede zbog koje je pauzirao ukupno dva meseca. Njega je trener Kike Sančez Flores uvrstio u takmičarsku ekipu za večerašnji prvenstveni duel protiv Almerije koji će Gudelj početi sa klupe za rezervne igrače. Prve procene su da će Gudelj u narednom periodu dobijati postepeno priliku, skromniju minutažu, ali da će u finišu sezone naš reprezentativac sigurno ponovo biti jedan od oslonaca svoje ekipe. Inače, do kraja šampionata u Španiji ostalo je da se odigra još deset utakmica.

Selekor Stojković nije uvrstio Gudelja na svoj spisak za prijateljske mečeve protiv Rusije 21. marta u Moskvi i Kipra 25. marta u Larnaki.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)