ĆABI ALONSO, PA TO JE LUDO! Jirgen Klop oduševljen poslom koji Španac radi u Leverkuzenu

M. Bl.

17. 02. 2024. u 22:41

MNOGI ga vide kao naslednika Jirgena Klopa na klupi Liverpula. Sam Nemac nije išao tako daleko da nekadašnjeg igrača "redsa", a sada stratega Bajera iz Leverkuzena, Ćabija Alonsa, predloži za novog trenera kluba sa Enfilda, ali je iz svake izgovorene reči moglo da se vidi koliko ga ceni.

ЋАБИ АЛОНСО, ПА ТО ЈЕ ЛУДО! Јирген Клоп одушевљен послом који Шпанац ради у Леверкузену

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

- Ćabi radi neverovatan posao. Da ste me pre osam nedelja pitali za Ćabija Alonsa, rekao bih "O moj Bože". Dinosaurusi poput Anćelotija, Murinja, Gvardiole, možda i mene - neće to raditi narednih 20 godina. OK, možda Murinjo hoće. Sledeća generacija je već tu i rekao bih da se Ćabi ističe u tom odeljenju - jasan je nemački stručnjak.

Po njegovom mišljenju Španac ima apsolutno sve predispozicije da izraste u trenera koji će godinama, pa i decenijama biti među najboljima u svom poslu.

- Bivši igrač svetske klase, iz trenerske porodice, što pomaže, bio je kao trener već kada je igrao. Fudbal koji igra, timovi koje postavlja, transferi koje je napravio, apsolutno je izuzetan. Igrao sam dugo u Bundesligi i veoma je impresivno. Ne samo bodovi, već i način na koji igraju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)