ELIMINACIJA U POLUFINALU AZIJSKOG KUPA NACIJA KOŠTALA NEMCA POSLA: Klinsman dobio otkaz u Južnoj Koreji

M. Bl.

17. 02. 2024. u 14:30

NEMAČKI fudbalski struičnjak Jirgen Klinsman nije više selektor Južne Koreje, saopštio je predsednik Fudbalskog saveza te zemlje Čung Mong-Gju.

ЕЛИМИНАЦИЈА У ПОЛУФИНАЛУ АЗИЈСКОГ КУПА НАЦИЈА КОШТАЛА НЕМЦА ПОСЛА: Клинсман добио отказ у Јужној Кореји

Rudi Feler i Jirgen Klinsman Foto: EPA

On je na konferenciji za novinare rekao da je Klinsman smenjen jer se od njega i ekipe očekivalo mnogo više od plasmana u polufinale Azijskog kupa nacija.

Južna Koreja je eliminisana od Jordana u polufinalu, a prethodno je u dve eliminacione runde izbacila Australiju i Saudijsku Arabiju.

- Savez je odlučio da promeni selektora posle pažljivog razmatranja - izjavio je Čung Mong-Gju, a nije pominjao imena potencijalnog naslednika Klinsmana.

Klinsman (59) je tako smenjen sa funkcije posle nešto manje od godinu dana. Pre Južne Koreje, Klinsman je kao selektor vodio Sjedinjene Američke Države i Nemačku, a bio je i trener Bajerna i Herte

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI ŠOK U RIMU! Novak Đoković nije jedini, kući neočekivano ide i šampion mastersa iz Madrida (VIDEO)