KOPENHAGEN SANJA NOVO ČUDO: Nastavlja se Liga šampiona

Đ. S.

12. 02. 2024. u 21:10

DVA meseca od završetka grupne faze, vreme je da se Liga šampiona vrati na veliku scenu. U utorak mečevima Kopenhagen - Mančester siti (21.00) i Lajpcig - Real Madrid (21.00), započinje eliminaciona faza elitnog takmičenja u koju je svih 16 timova ušlo sa istim ciljem - da se 1. juna nađu na stadionu "Vembli" u velikom finalu.

КОПЕНХАГЕН САЊА НОВО ЧУДО: Наставља се Лига шампиона

Tanjug/AP

Samo što je za neke od njih, taj cilj mnogo teže ostvari za ostale. Tu se najpre misli na Kopenhagen, najslabiju ekipu na papiru u osmini finala. Da stvar bude gore, žreb im je namenio dvomeč sa aktuelnim prvakom, Mančester sitijem ali u prestonici Danske, uzdaju se snagu stadiona "Parken" i sanjaju novo čudo, bez obzira na snagu rivala.

- Oni su najbolji klub na svetu ali prošle godine smo pokazali da je moguće napraviti dobar rezultat na svom terenu protiv njih. Verujem da možemo da postignemo dobar rezultat na "Parkenu" - istakao je trener Kopenhagena Jakob Nestrup.

Nešto više neizvesnoti, moglo bi da bude na stadionu "Red Bul Arena" gde Lajpcig dočekuje Real Madrid. Trener Madriđana, Karlo Ančeloti neće moći da računa na povređenog Džuda Belingema ali u svakom slučaju, jurišaće na pobedu.

- Lajpcig je tim koji se takmiči, koji se bori, koji ima dobre pojedince. Dobro im ide u Bundesligi. Imali su 2:0 protiv Mančester sitija u grupnoj fazi tako da je očigledno da imaju mnogo kvaliteta - istakao je Ančeloti.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave