NE MISLIM VIŠE O PONUDAMA! Samed Baždar rešen da konačno izbije u prvi plan u partizanu

M. Blažić

04. 02. 2024. u 21:06

PITANjE bonusa upražnjeno odlaskom Mihajla Ilića u Bolonju (p)ostalo je jedno od gorućih u Partizanu, a ni dvonedeljne pripreme na Kipru nisu dale konačan odgovor na pitanje koji mladić će se od prvog prolećnog kola u Ivanjici protiv Javora ustaliti u startnoj postavi.

НЕ МИСЛИМ ВИШЕ О ПОНУДАМА! Самед Баждар решен да коначно избије у први план у партизану

FOTO: FK Partizan

Na osnovu viđenog u tri kontrolna meča protiv Lučanaca, Aja Nape i Boteva iz Vrace, utisak je da su "favoriti" Nemanja Trifunović i Samed Baždar i da pet dana pred premijeru imaju gotovo iste šanse da se nađu među 11 najboljih.

Momak rođen u Novom Pazaru već neko vreme balansira između startne postave i klupe, nekako mu uvek malo fali da se ustali na glavnoj sceni, sada je utisak da nikad nije bio bliži prilici koju "vreba" već duže vreme. O Baždarovoj preporuci treneru Igoru Duljaju dovoljno govore dva gola i asistencija protiv Mladosti iz Lučana, kao i odlična partija u duelu sa Aja Napom koja nije krunisana konkretnim učinkom za statističke kolone.

- Zadovoljan sam i malo umoran. Mislim da sam nekako sa glavom i fizički tu. Samo sam usmeren prema Partizanu. Verujem da sam iščistio taj put, ne ulazim u razne priče da li postoji interesovanje nekog kluba, da li ću preći ovde ili onde. Fokusiran sam na ovo ovde i to je verujem glavni razlog boljih partija - iskren je Baždar, koji je na Kipru napunio 20 godina.

Tokom leta je često pominjan Hofenhajm kao naredna stanica u njegovoj karijeri, bilo je interesovanja i iz Turske i Francuske, a to je neminovno uticalo na mladog napadača.

- Bilo je svaki čas nečega, ne znam ni sam koji sve klubovi nisu dovođeni u vezu sa mnom. Spreman sam sada za sve izazove, fizički u potpunosti. Šef Duljaj je sada zadovoljan mojim radom, pristupom. Nadam se samim tim i većoj minutaži tokom proleća i naravno da ću opravdati očekivanja.

Tokom prvog dela prvenstva Baždar se devet puta pojavio na terenu, uvek kao rezerva i nijednom nije imao priliku da se pokaže i dokaže više od 20 minuta.

- Iskreno, nisam zadovoljan minutažom u prvom delu. Jako je teško kad uđeš da za pet minuta ili malo više nešto konkretno uradiš. Izgorim od želje, hoću sve, da je lopta stalno kod mene, a to ne ide tako, nerealno je u takvoj situaciji očekivati nešto više. Nadam se da ćemo napraviti neku varijantu da bude dobro i Partizanu i meni. Ako dobijem šansu sve ostalo je u mojim rukama.

Posle svega deluje da su "bubice" u glavi ostale iza potencijalnog prolećnog bonusa kluba iz Humske.

- Kada bih ponovo razmišljao o inostranstvu i gde ću otići posle Partizana ne bi se dobro završilo. Ne smem da posle dva gola razmišljam gde ću i šta ću, sada samo Partizan. Osećam i da imam više slobode. U svakom smislu mi sve deluje bolje, fizički lakše izdržavam. Ako dobijem pravu priliku siguran sam da ću je iskoristiti na najbolji način - samouvereno je završio momak koji je odavno projektovan kao dobra klupska prodaja u određenom trenutku. n

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

BRUKA KAKVU ROLAN GAROS NE PAMTI: Rusija u šoku, niko ne veruje šta se dešava u Francuskoj (FOTO)