SANČO ODE NA POZAJMICU: Mančester junajted pronašao klub za nekadašnjeg reprezentativca Engleske

Tanjug

03. 01. 2024. u 14:26

FUDBALSKI klub Mančester junajted poslaće nekadašnjeg engleskog reprezentativca Džejdona Sanča na pozajmicu do kraja sezone u Borusiju iz Dortmunda, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

САНЧО ОДЕ НА ПОЗАЈМИЦУ: Манчестер јунајтед пронашао клуб за некадашњег репрезентативца Енглеске

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag odstranio je u septembru prošle godine Sanča iz tima zbog lošeg rada na treninzima. Engleski fudbaler je potom na društvenim mrežama objavio da je "žrtveni jarac", a onda je odbio da se izvini menadžeru "crvenih đavola".

Sančo (23) trenira odvojeno od tima, a Mančester junajted planira da ga prosledi na pozajmicu u Borusiju do kraja sezone. On je u klub sa Old traforda stigao iz Borusije u julu 2021. godine za 85 miliona evra.

Britanski mediji navode da su pregovori dva kluba o pozajmici engleskog fudbalera u toku, a najveći problem predstavlja visina Sančove plate. Britanski Atletik navodi da je Borusija navodno ponudila da plaća trećinu plate engleskog fudbalera.

Sančo je za Mančester junajted odigrao 82 meča i postigao je 12 golova. Za reprezentaciju Engleske igrao je od 2018. do 2021. godine. Za nacionalni tim nastupio je na 23 utakmice i tri puta se upisao u listu strelaca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije