NIKO NEĆE ŽELETI PSŽ NA ŽREBU! Luis Enrike optimista pred osminu finala Lige šampiona

Tanjug

14. 12. 2023. u 11:03

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Luis Enrike izjavio je da će njegov tim biti jači u februaru naredne godine, pošto će tada biti odigrani mečevi osmine finala Lige šampiona, prenose francuski mediji.

НИКО НЕЋЕ ЖЕЛЕТИ ПСЖ НА ЖРЕБУ! Луис Енрике оптимиста пред осмину финала Лиге шампиона

FOTO: AP/Tanjug

PSŽ je sinoć odigrao nerešeno 1:1 sa Borusijom u Dortmundu u poslednjem meču grupne faze LŠ. Klub iz Pariza je ovim remijem izborio plasman u osminu finala LŠ, pošto je na kraju osvojio drugo mesto u grupi iza Borusije. U drugom meču ove grupe, fudbaleri Milana su savladali Njukasl 2:1.

"Proći dalje u ovako teškoj grupi... veoma sam srećan. Ovo će nam samo pomoći da napredujemo. Zadovoljan sam stavom svog tima. U februaru ćemo biti mnogo jači. Ne brine me neefikasnost. Ono što me brine je nedostatak kontrole u igri, kada gubimo lopte", rekao je Enrike na konferenciji za medije.

Žreb osmine finala LŠ biće održan u ponedeljak.

"Mislim da nijedan od timova koji su završili kao prvi u svojoj grupi neće želeti da se suoči sa PSŽ-om. Bićemo mnogo jači u februaru", istakao je Enrike.

Fudbaleri Milana će igrati u nokaut fazi Lige Evrope, dok je Njukasl eliminisan iz evropskih takmičenja.

"Veoma sam razočaran. Ovo se teško podnosi. Žao mi je igrača. Video sam koliko su dali i koliko su bili posvećeni. Uopšte ne mogu da ih krivim. Ovo je bolno i za njih i za mene, jer znam kakvi su profesionalci i koliko su želeli uspeh. Uvek kada ne postignete ono što želite, morate to razočaranje da pretvorite u gorivo. To je uvek bio moj način. Bol koju osećaš sada mora biti motivacija za sutra. Sada moramo da se fokusiramo na Premijer ligu", istakao je menadžer Njukasla Edi Hau za Bi-Bi-Si (BBC).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)