HITNA REAKCIJA! Uhapšen predsednik koji je nokautirao sudiju, oglasio se i Infantino

Tanjug

12. 12. 2023. u 13:54

Predsednik fudbalskog kluba Ankaragudžu Faruk Koča uhapšen je danas sa još dve osobe zbog napada na sudiju utakmice protiv Rizespora u turskom prvenstvu.

ХИТНА РЕАКЦИЈА! Ухапшен председник који је нокаутирао судију, огласио се и Инфантино

FOTO: Profimedia

Ministar pravosuđa Turske Jilmaz Tunc rekao je da su Koča i još dve osobe uhapšene zbog toga što su napali i povredili sudiju Halila Umuta Melera posle sinoćnje utakmice Ankaragudžua i Rizespora.

"Istraga se pedantno nastavlja", naveo je Tunc na društvenim mrežama.

Takođe, odlučeno je i da se sudska istraga proširi na još tri osobe.

Rizespor je sinoć u sedmom minutu nadoknade izjednačio na 1:1, posle čega je došlo do incidenata na terenu. Koča je sudiju udario pesnicom u lice, a dok je ležao na zemlji, sudija je dobio još nekoliko udaraca.

Meler bi u sredu trebalo da bude pušten iz bolnice, pošto nije zadobio teže povrede lica, preneli su turski mediji. On je sudija na listi Međunarodne fudbalske federacije (Fifa).

Fudbalski savez Turske suspendovao je utakmice turskih liga do daljeg, a napad na sudiju osudili su predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan i predsedik Fife Đani Infantino.

"Bez sudija nema fudbala. Sudije, igrači, navijači i članovi stručnog štaba moraju da budu bezbedni kako bi uživali u utakmici. Pozivam nadležne da obezbede da se to strogo primenjuje i poštuje na svim nivoima", rekao je Infantino.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave