HRVATSKA ZAVIJENA U CRNO: Preminuo bivši fudbaler Hajduka i Intera u 35. godini života

Novosti online

11. 12. 2023. u 10:47

Bivši fudbaler Hajduka iz Splita, Lokomotive, Intera i još nekolicine klubova u Hrvatskoj Ivan Čeliković preminuo je u 35. godini u Ćilipima, prenose tamošnji mediji.

ХРВАТСКА ЗАВИЈЕНА У ЦРНО: Преминуо бивши фудбалер Хајдука и Интера у 35. години живота

Foto: Profimedia

Ivan Čeliković je neko ko je bio veoma poznato ime u Hrvatskoj, s obzirom na to da je odigrao preko 140 utakmica kroz 12 godina, koliko se profesionalno bavio fudbalom.

On je proveo u Lokomotivi i dobar deo prethodne sezone, pre nego što je potpisao za ekipu Konavljanina, gde je na neki način i počeo karijeru.

Čeliković je neko ko se može pohvaliti i da je igrao utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope, ali i Ligu šampiona, pošto je nastupao i za Škendiju svojevremeno.

Kada je reč o karijeri, igrao je u Hajduku, gde je krenuo sa fudbalom, a onda je nastupao za Dugopolje, Solin, Konavljanin, Inter iz Zaprešića, Škendiju i Jarun.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu