"ZEČEVI, TU SAM DA VAM POPRAVIM SUDBINU": Oglasio se albanski provokator i uputio pretnje Srbiji

Novosti online

22. 11. 2023. u 09:37

Plasman srpske fudbalske reprezentacije na Evropsko prvenstvo izazvao je veliku pažnju u Albaniji.

ЗЕЧЕВИ, ТУ САМ ДА ВАМ ПОПРАВИМ СУДБИНУ: Огласио се албански провокатор и упутио претње Србији

Printscreen/Jutjub

Na zvaničnom UEFA nalogu posvećenom EURO 2024. nakon što je Srbija i zvanično obezbedila mesto na velikoj smotri, ogroman broj negativnih komentara iz Albanije prosto je zatrpao ovaj profil.

Jedan od onih koji se posebno izdvaja ostavio je Ismail Morina, čovek koji je pustio dron sa zastavom "Velike Albanije" na utakmici Srbija‒Albanija 2014. godine u okviru kvalifikacija za EURO 2016.

Morina je ponovo poslao jezivu poruku upućenu Srbima.

Foto: Printskrin

 

- Smirite se, zečevi, tu sam da vam popravim sudbinu, ne brinite za to! Vidimo se u nokaut fazi - piše u njegovom komentaru.

Podsetimo, tog 14. oktobra 2014. godine na stadionu Partizana pojavio se dron sa zastavom "Velike Albanije" koji je skinuo sa neba Stefan Mitrović. Ubrzo su ga opkolili albanski fudbaleri, a onda je došlo do nereda zbog kojih je meč prekinut. Iako je prvobitnom presudom meč registrovan 3:0 za "orlove" uz tri oduzeta boda, odluka je preinačena, pa su gosti dobili pobedu za stolom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)