"BUGARIMA NEKA SE PROTIV SRBIJE VRATI ZA SVE": Jovetić imao jasnu poruku pred odlučujući meč Srbije za EURO 2024

Novosti online

17. 11. 2023. u 15:34

FUDBALSKA reprezentacija Crne Gore slavila je protiv Litvanije, a samo poraz Srbije od Bugarske u poslednjem kolu im igra za plasman na Evropsko prvenstvo.

БУГАРИМА НЕКА СЕ ПРОТИВ СРБИЈЕ ВРАТИ ЗА СВЕ: Јоветић имао јасну поруку пред одлучујући меч Србије за ЕУРО 2024

FOTO: M. Vukadinović

Remi Bugarske i Mađarske (2:2) u pretposlednjem kolu zakomplikovao je završnicu u grupi G. Crnoj Gori je za plasman u Nemačku potrebno da savladaju Mađarsku, a Bugarska da pobedi Srbiju u Leskovcu.

Kapiten Crne Gore Stevan Jovetić veruje da je to moguće. Pogotovo zato što su "orlovi" u Razgradu otkinuli Bugarima bod u nadoknadi vremena, pa priželjkuje neku sportsku pravdu.

- Nije nas remi Mađarske u Sofiji poremetio, odradili smo svoj deo posla i mislim da sa 11 bodova može da se kaže da smo ostvarili dobar rezultat do sada. Sada nam ostaje taj meč u Mađarskoj, kao i duel Srbije i Bugarske u kojem može svašta da bude. Srbima je i bod dovoljan, ali može svašta da se dogodi, jer je fudbal čudna igra. Možda se i Bugarima vrati za sve golove što su primili u sudijskoj nadoknadi, rekao je Jovetić posle pobede nad Litvanijom (2:0).

Oba meča u nedelju se igraju od 15 časova.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)