U REKORDNOM ROKU: FSS se oglasio pred odlučujući meč za plasman na Euro, Srbija - Bugarska

Novosti online

16. 11. 2023. u 15:20

Kompletan kontingent dostupnih ulaznica za zapadnu tribinu stadiona "Dubočica" je rasprodat u rekordnom roku, što znači da će stadion u Leskovcu u nedelju od 15 sati, kada igraju Srbija i Bugarska, biti ispunjen do poslednjeg mesta, potvrđeno je Tanjugu.

У РЕКОРДНОМ РОКУ: ФСС се огласио пред одлучујући меч за пласман на Еуро, Србија - Бугарска

Foto: I. Mirić

Za utakmicu protiv Bugarske, u kojoj Srbija treba da napravi poslednji korak ka Nemačkoj i da posle 24 godine obezbedi plasman na Evropsko prvenstvo, vladalo je ogromno interesovanje navijača iz cele zemlje, a naročito iz Leskovca i regiona Istočne Srbije, i trebovano je mnogo više ulaznica od dozvoljenog kapaciteta.

Shodno tome Fudbalski savez se trudio da ispoštuje pre svega navijače iz Leskovca i okoline, tako da je i prodaja ulaznica po ceni od 500 dinara izvršena u rekordnom roku i pre svega na osnovu trebovanja.

Kao što je poznato, odlukom Komisije za žalbe UEFA ublažena je kazna Fudbalskom savezu Srbije za utakmicu Srbija – Bugarska.

Za poslednji meč "orlova" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo dozvoljeno je prisustvo navijača na zapadnoj tribini stadiona "Dubočica", dok prema pravilima UEFA u ovakvim situacijama, na ostalim delovima stadiona mogu biti samo deca do 14 godina starosti, u ovom slučaju iz osnovnih škola i škola fudbala u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)