SRBIN IZAZVAO HAOS U HRVATSKOJ! Navijači upali na trening Zadra zbog Mileta Kitića, policija morala da reaguje

Novosti online

09. 11. 2023. u 10:36

PETNAESTAK članova navijačke grupe Tornado u utorak po podne prekinulo je trening fudbalera Zadra.

СРБИН ИЗАЗВАО ХАОС У ХРВАТСКОЈ! Навијачи упали на тренинг Задра због Милета Китића, полиција морала да реагује

Foto: Novosti

Prema pisanju više zadarskih portala, razlog bi mogao da bude taj što su igrači pobedu protiv Omiša proslavili uz pesme Mileta Kitića. Na treningu se morala potom pojaviti i policija. 

Slušanje Kitićevih pesama navodno je bilo okidač za dolazak Tornada na trening Zadra, ali ne i jedini razlog zbog koga su se navijači odlučili na taj potez. Kako piše zadarski.hr, odnosi između kluba i navijača su loši, a u Tornadu su nezadovoljni načinom vođenja kluba.

Foto: Printskrin

 

Komentar na sve na svom je profilu na Fejsbuku dao županijski odbornik Marko Pupić-Bakrač.

- Došli navijači da protestuju, a ovi iz kluba pozvali policiju!? Svašta sam čuo, ali to još nisam. Bilo je svakakavih scena sa navijačima u mnogim klubovima. Da su dolazili i skidali igračima dresove, tražili odlaske uprave, povratak imena kluba... da ne nabrajam. Nikad im niko nije zvao policiju. Jer šta je klub bez navijača? Nikad niko do pre neki dan i ovih iz HNK Zadar, koji su dosledni i u svojoj idiotskoj misiji privatizacije kluba i zadarskog fudbala. Umislili se ljudi da fudbal u Zadru postoji samo zbog njih. To sve treba rasterati - napisao je on.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)