ZVANIČNO: Tonali suspendovan na deset meseci zbog klađenja

Tanjug

26. 10. 2023. u 14:17

Fudbaler Njukasla Sandro Tonali suspendovan je na deset meseci zbog kršenja pravila o klađenju na utakmice, potvrdio je danas Fudbalski savez Italije (FIGC).

ЗВАНИЧНО: Тонали суспендован на десет месеци због клађења

foto: EPA

Predsednik FIGC Gabrijele Gravina je rekao, kako prenose italijanski mediji, da će Tonali morati da prođe i program rehabilitacije u trajanju od osam meseci.

Bivši vezista Milana je u svom iskazu, koji je prošle nedelje dao nadležnima, priznao da se kladio na utakmice u kojima je igrao za Milan i Brešu.

Njukasl je juče zapretio višemilionskom tužbom Milanu kada suspenzija fudbaleru stupi na snagu, pošto su u klubu ljuti jer su upravo milanskom klubu u julu platili 70 miliona evra za Tonalija, a sada neće moći da igra.

Tonali je drugi igrač koji je sankcionisan u ovoj aferi, pošto je pre njega na sedam meseci suspendovan fudbaler Juventusa Nikolo Fađoli.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave