PIKSI "PREDRIBLAO" SRBIJU! Otkriveno da li će selektor biti na klupi "orlova" na Evropskom prvenstvo

Novosti online

24. 10. 2023. u 08:55

SRBIJI je ostao samo još jedan bod protiv Bugarske da matematički izvadi vizu za Evropsko prvenstvo naredne godine u Nemačkoj.

ПИКСИ ПРЕДРИБЛАО СРБИЈУ! Откривено да ли ће селектор бити на клупи орлова на Европском првенство

Foto: Tanjug

S obzirom na to da se meč igra u Leskovcu, niko ne razmišlja o tome da postoji šansa da Bugari namuče "orlove", a da pri tome se poklope ostali rezultati i Srbija ostane bez EP.

Reprezentativci su još posle trijumfa nad Crnom Gorom proslavili plasman tamo gde naša država nije bila više od dve decenije, ali...

Srpsku javnost je zabrinula izjava Dragana Stojkovića. Piksi je doslovce rekao da će "orlovi" možda imati na EP novog selektora.

- Nije bilo priče o produženju ugovora. Kome je do priče? Imaš ove utakmice... Meni ugovor ističe 31. decembra. Možda ćete imati drugog selektora, otkud znam? Ima opcija produženja, ali možda se ne dogovorimo. Da se izljubimo... Verovatno svi treneri imaju opciju da produže kad se kvalifikuju. Ali gledajte te hotele po Nemačkoj da rezervišete na vreme! - rekao je Stojković i čini se predriblao celu Srbiju, kao što je to radio Špancima 1990. godine u Italiji.

Naime, činjenica je da Draganu Stojkoviću Piksiju ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije ističe 31. decembra 2023. godine. Ali postoji jedna klauzula u ugovoru koju Piksi nije želeo da kaže, saznaje "Kurir".

Ako fudbalska reprezentacija Srbije izbori plasman na Evropsko prvenstvo, selektoru se automatski produžava ugovor do kraja velikog takmičenja.To praktično znači da će ukoliko Srbija pobedi ili igra nerešeno sa Bugarskom 19. novembra u Leskovcu, Dragan Stojković sigurno biti na čelu nacionalnog tima.

Podsećanja radi, Piksi je postao selektor srpskih fudbalera 20. februara 2021. godine, kada je zamenio Ljubišu Tumbakovića posle debakla nacionalnog tima u baražu za EP, kada smo ispali od Škotske.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)