HRVATI "PRESEKLI": Selektor Zlatko Dalić saznao sudbinu posle dva poraza u kvalifikacijama za EURO 2024

Tanjug

23. 10. 2023. u 18:54

IZVRŠNI odbor Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) pružio je punu podršku selektoru nacionalnog tima Zlatku Dalić posle dva poraza u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine, prenosi "Indeks.hr".

ХРВАТИ ПРЕСЕКЛИ: Селектор Златко Далић сазнао судбину после два пораза у квалификацијама за ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/AP

"Vaterni" su 12. oktobra u Osijeku poraženi od Turske (0:1) u meču grupe D kvalifikacija za EP 2024. Selekcija Velsa je tri dana kasnije u Kardifu pobedila Hrvatsku (2:1).

Luka Modrić i drugovi su posle dva uzastopna poraza ugrozili plasman na kontinentalni šampionat, koje će naredne godine biti održan u Nemačkoj.

IO HNS je na sednici koja je održana ovog ponedeljka pružio podršku Daliću uoči predstojećih duela kvalifikacija protiv Letonije i Jermenije.

- Odvešću Hrvatsku na Evropsko prvenstvo - rekao je Dalić tokom razgovora sa članovima IO HNS.

Na prvom mestu na tabeli grupe D nalazi se Turska sa 16 bodova i izborila je plasman na kontinentalni šampionat. Vels je drugi sa 10 bodova, koliko ima i trećeplasirana Hrvatska. Jermenija je četvrta sa sedam bodova, dok je Letonija poslednja sa tri.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)