SKANDAL NA POMOLU? Procurele informacije ko će dobiti Zlatnu loptu za 2023. godinu

Novosti online

14. 10. 2023. u 09:43

Prema navodima porodičnog prijatelja Lionela Mesija, Alesandra Dosetija, legendarni Argentinac u petak je obavešten da će upravo on biti najnoviji pobednik Zlatne lopte za 2023. godinu, piše Jutarnji.

СКАНДАЛ НА ПОМОЛУ? Процуреле информације ко ће добити Златну лопту за 2023. годину

FOTO: EPA

Messi, pobednik Svetskog prvenstva 2022. godine, jedan je od glavnih kandidata za osvajanje prestižne nagrade, a nakon današnjih navoda čini se da je postao glavni favorit za svoju osmu Zlatnu loptu. Direktna izjava glasi: "Lionelu Mesiju danas je rečeno da je dobitnik Zlatne lopte 2023".

Mesi je neupitno odigrao odlično Svetsko prvenstvo, na kojem je i proglašen za najboljeg igrača turnira, a nije manjkao ni u rubrici statistika, s čak sedam golova i tri asistencije u sedam utakmica koje je odigrao na turniru u Kataru. Osim toga, Argentinac je osvojio i francusko prvenstvo sa PSŽ-om, i pri tome postigao 21 pogodak uz 20 asistencija u 41 utakmici.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)