SENZACIJA U BRAZILU: Nejmar i društvo se žestoko obrukali (VIDEO)

Novosti online

13. 10. 2023. u 08:23

Fudbalska reprezentacija Brazila odigrala je 1:1 kod kuće protiv Venecuele, dok je svetski šampion Argentina minimalno savladao Paragvaj u mečevima trećeg kola južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će se 2026. godine održati u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Kanadi

СЕНЗАЦИЈА У БРАЗИЛУ: Нејмар и друштво се жестоко обрукали (ВИДЕО)

Foto AP

Brazil, petostruki šampion sveta, nije uspeo da pobedi Venecuelu pred 40.000 navijača u Kujabi. Gabrijel, defanzivac Arsenala, doneo je prednost ekipi selektora Fernanda Diniza posle kornera koji je izveo Nejmar u 50 minutu, ali je Venecuela do velikog boda stigla golom rezerviste Eduarda Bela u 85. minutu.

Gol defanzivca Nikolasa Otamendija u 3. minutu bio je dovoljan Argentini da nastavi maksimalan start u kvalifikacijama za Mondijal.

Kapiten svetskog šampiona Leo Mesi je igrao tek od 55. minuta.

Spektakularan meč odigrali su Kolumbija i Urugvaj, na kraju je bilo 2:2. Hames Rodrigez je doneo prednost domaćinu u 35. minutu, a izjednačenje je doneo Matijas Olivera u 47. Mateus Uribe je u 52. minutu vratio prednost domaćinu, ali je u 87. minutu Kolumbija ostala sa desetoricom jer je zbog druge javne opomene van igre morao Kamilo Vargas.

Gosti su brojčanu prednost iskoristili u 90+1 minutu kad je Darvin Nunjez poravnao sa penala.

Rezultati 3. kola: Kolumbija - Urugvaj 2:2, Brazil - Venecuela 1:1, Argentina - Paragvaj 1:0, Čile - Peru 2:0, Bolivija - Ekvador 1:2.

Argentina je prva na tabeli sa maksimalnih devet bodova, Brazil ima sedam, Kolumbija na trećem mestu ima pet, a Urugvaj, Čile i Venecuela po četiri. Direktan plasman na Mondijal obezbediće šest prvoplasiranih selekcija, dok će sedmoplasirana u Interkontinentalni plej-of.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)