DA ZNA DA NIJE SAM: Fudbaleri Vojvodine svakodnevno posećuju saigrača DŽonatana Bolingija u bolnici

Novosti online

12. 10. 2023. u 22:07

FUDBALERI Vojvodine svakodnevno posećuju saigrača Džonatana Bolingija, reprezentativca Konga, koji je pre mesec dana po povratku sa reprezentativnih obaveza, zbog teškog zdravstvenog stanja smešten na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

ДА ЗНА ДА НИЈЕ САМ: Фудбалери Војводине свакодневно посећују саиграча Џонатана Болингија у болници

Privatna arhiva

 To čine u manjim grupama da se ne bi remetio bolnički red a kako potvrđuju Lazar Rosić, odbrambeni fudbaler Novosađana i Dragan Vukićević, sekretar stručnog štaba, koji su se družili sa Bolingijem, posete mu mnogo znače, pre svega da zna da nije sam.

- Obradovao se, veoma, dočekao nas nasmejan i raspoložen. Prethodnih dana, od kada su odobrene posete, kod njega je već bilo nekoliko igrača, šef stručnog štaba, treneri, sportski direktor… tako ćemo i nastaviti sve dok je u bolnici- kaže Vukićević.

Defanzivac Novosađana, Lazar Rosić, ističe da su klupskog kolegu zatekli u dobrom raspoloženju.

- Dugo smo razgovarali, on sedi, sam se hrani i videlo se da mu mnogo znači što ga posećujemo. Mislim da će se uz našu, svakodnevnu podršku i posete, lakše izboriti. Stranac je, mi saigrači i ljudi iz kluba smo mu ovde jedini prijatelji i normalno je da vodimo brigu o njemu. Nadamo se njegovom skorom izlasku iz bolnice- rekao je Rosić.

Bolingi je 14. septembra, po povratku iz Kinšase u Novi Sad, zbog veoma teškog zdravstvenog stanja hospitalizovan na odeljenju intenzivne nege Instituta u Sremskoj Kamenici. Bio je podvrgnut detaljnoj dijagnostici konzilijuma lekara koji su ga lečeli, a jedno vreme proveo je u stanju veštačke kome.

Klupski lekar Novosađana, dr Borko Vukosav, tada je naglasio da je Bolingi, s obzirom na to da je u teškom stanju, na najboljem mogućem mestu gde o njegovom zdravlju brine tim specijalista koji ima enormno iskustvo.


 


 


 


 


 


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)