PROBLEM ZA ZVEZDU: Povredio se jedan od najboljih igrača

Novosti online

11. 10. 2023. u 17:32

CRVENOJ zvezdi su stigle loše vesti iz Gane. Jedan od najboljih igrača crveno-belih Osman Bukari otpao je sa spiska ove afirčke selekcije zbog problema sa povredom, preneo je tamošnji fudbalski savez.

ПРОБЛЕМ ЗА ЗВЕЗДУ: Повредио се један од најбољих играча

FOTO: FK Crvena zvezda

Nije navedeno o kakvoj je povredi reč, niti koliko bi mogao da pauzira. Objavljeno je i to da osim njega Gani u mečevima sa Amerikom i Meksikom neće moći da pomognu ni Danijel Amarti, Aleksandar Điku i Tarki Lampti.

Bukari igra odlično od početka sezone i jedan je od najboljih, ako ne i najbolji fudbaler šampiona Srbije. Do sada je odigrao 11 utakmica, postigao je pet golova i upisao četiri asistencije.

On je postigao dva od tri pogotka za crveno-bele u Ligu šampiona - bio je precizan u porazu od Sitija (1:3) i remiju sa Jang Bojsom (2:2). Protiv prvaka Švajcarske namestio je gol Šerifu Endijaju, što znači da je učestvovao kod sva tri pogotka koje je Zvezda postigla do sada u elitnom takmičenju.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!