KO JE MISTERIOZNI FUDBALER? Najzgodnija fudbalerka na svetu o ponudi od 100.000 evra za noć od slavnog kolege

Novosti online

11. 10. 2023. u 11:13

Ališa Leman (24) dugo važi za najlepšu i najatraktivniju fudbalerku sveta, a gde god se pojavi izaziva ogromnu pažnju. Nedavno se skinula i pokazala novu tetovažu, a sada je u jednom kratkom intervjuu ispričala nešto što će zapaliti fudbalsku javnost.

КО ЈЕ МИСТЕРИОЗНИ ФУДБАЛЕР? Најзгоднија фудбалерка на свету о понуди од 100.000 евра за ноћ од славног колеге

Foto: EPA

I vrlo verovatno zabrinuti jednog poznatog fudbalera! Naime, Ališa je otkrila da je nedavno u Majamiju dobila nepristojnu ponudu od kolege, koji je želeo da provede noć sa najlepšom fudbalerkom sveta.

- Bila sam u Majamiju, u mom omiljenom mestu. Upoznala sam prijatelje u jednom klubu tamo. Potom sam dobila poruku. Poruka je bila od nekog veoma poznatog. Već smo se sreli, ali ne lično. Bili smo na istom događaju. Poruka je glasila ovako: "Platiću Ališi 100.000 evra da provede noć sa mnom" - izjavila je lepa fudbalerka i zapalila javnost.

Prema njenim rečima, ponudu je odbila, a javnost željno iščekuje da otkrije identitet tog poznatog fudbalera. Kako kaže, to ne želi da uradi, ali i dalje ima njegove poruke u telefonu. Zbog cele situacije, poručila mu je da je glup.

- Reakcija na ponudu je bila - nema šanse! Pa ipak - samo 100.000 evra. Naravno da nisam odgovorila, bilo bi suludo. Ne mogu da otkrijem o kome se radi. Stvar je u tome što i dalje imam poruku. On je ispao malo glup, a poznat je širom sveta - kaže Ališa i ostavlja prostor za spekulacije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene