BOLESNI UMOVI U ENGLESKOJ: Navijači se rugali dečaku koji je preminuo od raka, a evo šta se potom desilo

Novosti online

01. 10. 2023. u 17:49

ŠEFILD i Sanderlend sastali su se u duelu 9. kola Čempionšipa, slavili su gosti 3:0, a domaći navijači uradili su nešto što je razljutilo čitavu planetu.

БОЛЕСНИ УМОВИ У ЕНГЛЕСКОЈ: Навијачи се ругали дечаку који је преминуо од рака, а ево шта се потом десило

Foto AP

Dvojica navijača Šefilda odvratnim potezom odlučili su da provociraju rivale, ali su samo zgrozili javnost.

Oni su pristalicama Sanderlenda pokazivali fotografiju Bredlija Lourija, dečaka koji je 2017. godine preminuo od raka u šestoj godini života, a bio je strastveni navijač pomenutog, u ovom slučaju gostujućeg kluba.

Bredliju je dijagnostifikovan rak u terminalnoj fazi, spasa mu nije bilo. Bio je veliki borac, a upravo tako stekao je simpatije navijača širom sveta. Imao je priliku da u nekoliko navrata izađe na teren sa igračima omiljenog tima.

Posebno je emotivno bio vezan za nekadašnjeg engleskog reprezentativca, Džermejna Defoa.

Bredli Louri je preminuo 2017. godine, ali će zauvek živeti u srcima pristalica Sanderlenda.

Bezosećajni navijači Šefilda, koji su se smejali smrti ovog mališana dok su pokazivali njegovu fotografiju, brzo su završili u policijskoj stanici, a oglasio se i njihov klub koji je obavestio javnost da je pokrenuo istragu.

Tako se saznalo da su braća, da se zovu Dejl i Dru Hogton. Vrlo brzo se na društvenim mrežama szanalo i gde rade, pa su mnogi fanovi počeli da "bombarduju" te kompanije mejlovima, sa ciljem da izgrednici dobiju otkaz.

Očekuje se da im Šefild doživotno zabrani ulazak na stadion, a privedeni su "zbog sumnji da su svojim ponašanjem narušavali javnu pristojnost".

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)