ZVEZDI PADAJU PARE S NEBA: Crveno-belima stižu procenti za zaboravljenog napadača

Novosti online

18. 08. 2023. u 15:23

SJAJNA sezona u dresu Dunajske Strede preporučila je crnogorskog napadača Nikolu Krstovića Lečeu. Klub je za igrača spreman da izdvoji 4.000.000 evra, a crveno-beli mogu da se raduju procentu od dalje prodaje.

ЗВЕЗДИ ПАДАЈУ ПАРЕ С НЕБА: Црвено-белима стижу проценти за заборављеног нападача

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako prenosi "Mocart sport", u transferu vrednom četiri miliona evra razloga za zadovoljstvo ima i Crvena zvezda. 

Po ranijem dogovoru crveno-belima sleduje deset procenata od profita. Kada se od ukupne sume od četiri miliona evra odbije obeštećenje koje je DAC platio Crvenoj zvezdi, dolazi se do cifre od 360.000 evra.

Toliko će slovački klub uplatiti crveno-belima. Nije neka astronomske cifra, ali nije ni zanemarljiva uzimajući u obzir činjenicu da Zvezda planira aktivnosti u finišu prelaznog roka i dolazak još dvojice ili trojice igrača.

FOTO: M. Vukadinović

Mimo svih očekivanja Nikola Krstović je u slovačkom DAC-u odigrao fudbal života. Postigao je 26 golova u svim takmičenjima i značajno podigao tržišnu vrednost. Pominjalo se u jednom trenutku da je za njegove usluge zainteresovan Glazgov Rendžers, ali je na kraju Leče bio najuporniji.

BONUS VIDEO: Statua za Mesija u Mar del Plati 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)