LUKSUZ NA SVE STRANE: Evo kako izgleda centralna loža na stadionu Zvezde (FOTO+VIDEO)

Novosti online

16. 08. 2023. u 11:05

Crvena zvezda se polako sprema za nastup u Ligi šampiona nakon što je u prva četiri kola dominantno razbila sve rivale u Superligi Srbije.

ЛУКСУЗ НА СВЕ СТРАНЕ: Ево како изгледа централна ложа на стадиону Звезде (ФОТО+ВИДЕО)

foto: EPA

A da bi što spremniji dočekali najjače evropsko takmičenje u svakom pogledu, na Marakani su odlučili da renoviraju i lože na stadionu.

Čelnici kluba odlučili su da ponude luksuz navijačima sa dubljim džepom, po ugledu na najbolje svetske stadione. I ako je suditi po projektu, tako će i biti, već kada počne Liga šampiona, za mesec dana.

Iz Crvene zvezde su otkrili da će ulaznica za centralnu ložu koštati 6.000 evra tokom cele sezone. Pored udobnih mesta, loža će imati i veliki restoran od 130 mesta, na 290 kvadratnih metara, gde će u pauzi utakmice zvanice moći da se posluže najboljim specijalitetima.

U opisu fotografija na kojima se vidi kako izgleda restoran, Zvezda je na poseban način objasnila svoju ideju.

- Predstavljamo vam novi projekat koji se sprovodi na stadionu „Rajko Mitić” – renovirana centralna loža. Iskustvo za pamćenje u prelepom ambijentu, sa najboljim pogledom na teren, pružiće vam nezaboravan osećaj i neponovljivu atmosferu. Provedite vreme sa vašim poslovnim partnerima u ekskluzivnom restoranu na najvećem stadionu u državi i pratite majstorije naših fudbalera na domaćoj i evropskoj sceni.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)