DULJAJ: Ni reč o Sabahu pre Radničkog, verujem u ove momke

Novosti online

12. 08. 2023. u 16:28

Za nas u ovom trenutku postoji samo Radnički, o Sabahu nećemo da pričamo dok ne prođe meč sa Nišlijama. Pobeda je jedini cilj, neće nam biti lako, videćete da ovaj tim drugačije izgleda sa i bez podrške i pozivam navijače da nas podrže, rekao je trener fudbalera Partizana Igor Duljaj uoči utakmice trećeg kola Superlige.

ДУЉАЈ: Ни реч о Сабаху пре Радничког, верујем у ове момке

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

Crno-beli sutra od 19.30 sati dočekuju Nišlije, a svaki navijač koji kupi kartu za ovaj meč moći će besplatno da gleda revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv azerbejdžanskog Sabaha u četvrtak.

- Čeka nas rival koji je izgubio obe utakmice, to je opasno, može da nas zavara, doveli su perspektivnog trenera , ali najvažnije je kako ćemo mi da izgledamo. Od igrača ću tražiti da budu maksimalmo motivisani i da od prvog minuta vršimo agresivni presing - istakao je Duljaj na konferenciji za medije.

- Verujem u ove momke i to je jedini put da bismo opstali. Napraviću jednu ili dve izmene, kroz utakmice se najbolje ulazi u formu. Umor, dug put i vlažnost vazduha ne priznajem.

Duljaj je rekao da mu je problem pošto na raspolaganju ima samo tri štopera, kao i da će od uprave tražiti pojačanje na krilnoj poziciji.

- Radnički je sada za nas derbi, posle dva teška gostovanja, odigrali smo dobro i podrška nam mnogo znači. A posle Radničkog možemo da priđamo o Sabah - poručio je Duljaj.

BONUS VIDEO: PRVI GOL KOJI JE ZVEZDA PRIMILA: Mladost šokirala šampiona u Lučanima

   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini