OSUMNJIČENI ALBANAC I HRVAT: Grčka policija steže obruč oko ubica navijača

Novosti online

11. 08. 2023. u 13:51

POLICIJA u Grčkoj i tamošnji istražni organi suzili su krug osumnjičenih za svirepo ubistvo navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa.

ОСУМЊИЧЕНИ АЛБАНАЦ И ХРВАТ: Грчка полиција стеже обруч око убица навијача

FOTO: Tanjug/AP

Po najnovijim informacijama, među uhapšenima su trojica Grka, od kojih je jedan sa opširnim krivičnim dosijeom, pride i jedan Albanac i Hrvat. 

Mediji u Grčkoj tvrde da su u tuči učestvovali i navijači Panatinaikosa kada se sam napad odvio. Tada je u obračunu nožem smrtno ranjen Kacuris (29).

Od tada je krenula potera za počiniocima zločina, a policija je privela sve izgrednike koji će se u petak prvi put pojaviti pred sudom. 

Grčki portal "Newsit" piše kako su kod Hrvata i Albanca u trenutku hapšenja nađeni noževi na sklapanje na kojima je bila krv.

Oni su zbog toga odmah odvojeni od ostatka uhapšenih u blizini AEK-ovog stadiona. Od trojice Grka dvojica su 27-godišnjaci. Svi imaju debeli policijski dosije, a jedan od njih je ranije koristeći nož počinio pljačku. U pitanju je, navodno, isti navijač čiji je lokal u četvrtak demolirala grupa nepoznatih počinilaca koji su se motorima dovezli do tog kvarta.

Iako nema detalja o tom incidentu, pretpostavlja se da je u pitanju bila osvetnička akcija pristalica AEK-a.

Drugog Grka, navijača Panatinaikosa, policija je uhapsila nakon što se dan kasnije na društvenim mrežama hvalio da je učestvovao u napadu na AEK-ove navijače.

BONUS VIDEO: Statua za Mesija u Mar del Plati 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!