LACIO DOVODI GOLGETERA: Realu dao četiri pogotka na jednom meču

Novosti online

15. 07. 2023. u 12:46

Fudbaler koji je u minuloj sezoni u španskom prvenstvu postigao četiri gola protiv Reala i doneo pobedu Đironi protiv madriđana svoju karijeru nastavlja u Laciju.

ЛАЦИО ДОВОДИ ГОЛГЕТЕРА: Реалу дао четири поготка на једном мечу

FOTO: EPA

Kako od jutros javlja više italijanski medija, rimski klub postigao je dogovor sa MLS ligašem Njujorkom oko otkupa ugovora Valentina Tatija Kasteljanosa (24), Argentinca koji je proteklih godinu dana imao vrlo uspešan izlet u Evropi. On je sezonu za nama odigrao na pozajmici u Đironi i uspeo da postigne 13 golova.

Govori se da će Njujork u cugu dobiti 15.000.000 evra, odnosno još 5.000.000 kroz bonuse. Kada su u pitanju lični uslovi, oni su takođe utanačeni. Kasteljanos će potpisati do 2028. godine i po sezoni inkasirati 2.000.000 evra neto. Ne računajući bonuse.

U portekloj sezoni Kasteljanos je za Đironu postigao 13 golova.

BONUS VIDEO: ANKETA: Šta će Novak Đoković uraditi ove godine na Vimbldonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024