DA LI JE MOGUĆE? Samjuel Eto ima milione, a odbija da izdržava ćerku

Novosti online

03. 07. 2023. u 12:37

Najbolji kamerunski fudbaler svih vremena Samjuel Eto je u velikim problemima i kako pišu španski mediji, preti mu čak i zatvor.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ? Самјуел Ето има милионе, а одбија да издржава ћерку

Foto: EPA-EFE/KHALED ELFIQI

Prvak Evrope s Barselonom i Interom je u pravnom sukobu sa ćerkom, koja od oca traži odštetu i godinu dana zatvora zbog neispunjenja obaveze izdržavanja.

Mundo Deportivo piše da Erika do Rosario Nieves (23), pravno priznata 2022. godine kao ćerka slavnog fudbalera, od oca traži značajnu odštetu i zatvor za oca. U trenutku pravnog priznanja sudija je utvrdio da je trebalo da joj bivši fudbaler plaća 1400 evra mesečno za izdržavanje, ali to se nije dogodilo i devojka sad traži kaznu za bivšeg kamerunskog reprezentativca s obzirom na neplaćanje alimentacije za to vreme.

- Svojoj ćerki duguje više od pet godina izdržavanja, odnosno 90.000 evra. Erikina materijalna situacija je veoma slaba, dok Eto živi u luksuzu - poručio je zastupnik Etove ćerke.

BONUS VIDEO: Partizan je šampion ABA lige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)